Az EMNP új elnökét gyalázza és rágalmazza a sorosista LMP szócső, az Azonnali.hu! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. március 24., vasárnap

Az EMNP új elnökét gyalázza és rágalmazza a sorosista LMP szócső, az Azonnali.hu!


A sorosista Azonnali.hu balliberális szennylap az EMNP megválasztott új elnökét Csomortányi Istvánt ,,köpködőnek,, nevezi, és azzal vádolja az EMNP-t, hogy a pártot a Fidesz hozta létre, hogy kicsinálják a szintén baloldali RMDSZ-t.

Kép forrása:Azonnali.hu


Az Erdélyi Magyar Néppártot a Fidesz hozta létre, csak aztán bukott a projekt. Most meg lett egy elnökük, akinek legnagyobb politikai teljesítménye, hogy le akarta köpni Demszkyt, de mást köpött le. 
írja a cikk írója Kulcsár Árpád

Az LMP-s, nem ritkán rózsaszín gatyában járkáló Ungár Péter tulajdonában lévő Azonnali. hu lapról tudni kell, hogy inkább román barát, mint erdélyi magyar vagy éppen székely közeli és a jobboldali keresztény értékrend számukra teher, ezért próbálják lejáratni azt, ebben az esetben az Erdélyi Magyar Néppártot is.

Foto: MTI

Bár nem ismerjük a cikk íróját, aki talán az RMDSZ kérésére egy bújtatott lejárató kampány fizetett szerzője lehet, de ezt egy olyan lap vezetőjétől, aki a  Közép-európai Egyetem (angol nevén Central European University- CEU) Sorosista liberális köpedéke, nagyon könnyen el tudjuk képzelni, hogy a kedves románokért aggódó szerző úr ezért a cikkért szépen meg volt fizetve. Hogyan is fejezi be a cikket
? Így:

Jó kérdés, hogy milyen irányt vesz a pártocska, Csomortányi múltja akár sejtethet egy szélsőjobbos, románellenes irányváltást is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here