Facebook cenzúra: veszélyes a székely igazság közlése. A Facebook maffia a blog oldalunkat támadja! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. március 10., vasárnap

Facebook cenzúra: veszélyes a székely igazság közlése. A Facebook maffia a blog oldalunkat támadja!


A zsidó tulajdonban lévő Facebook szerint , veszélyes a székely igazság közlése. Mocskabb rendszert szeretne a Zucerbergerburgerkinges maffia mint amit a kommunisták létrehoztak. A sok szír-szar zsidóbérenc marhaság a Facebookot ellepheti, minden gyilkos ISIS videó ott lehet, de a székelységről egy cikk az már nagyon szúrja a szemét a krematórium szökevény oldalának.Kemény szavak? Ne csodálkozz, mert ha a népednek a figyelmét szeretnéd felhívni nagyon fontos dolgokra, értékekre, lehetőségekre akkor ezek a gazemberek ,, a nagy cenzorok,, elveszik a lehetőséget ugyanis betámadják a blog oldalunk hivatkozását, mondva hogy az veszélyes tartalom.

Nekik mindent lehet, ez a nagy demokrácia, ez a nagy szólásszabadság és az emberi jogok, f.cking Amerika és Zuckerbergerburgering? Az oldalunk megszüntethetetlen, ha kell milliószor fogjuk a hivatkozásunkat megváltoztatni, milliószor fogjuk megosztani a Facebookon is és ott ahol éppen mi szeretnénk.

A Székely Szó az megmarad bármit bevethetnek mert ezt megállítani nem lehet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here