Le kellene vinni az összes medvét a román parlament elé! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. március 22., péntek

Le kellene vinni az összes medvét a román parlament elé!


 A mai szörnyű Kőrispataki eseményekért egyértelműen azok a felelősek, akik a medvék számát nem engedik korlátozni. A román kormány és azok, akik alkotják ezt a kormányt a sok állatvédő szervezettel, akik számára fontosabb egy medve, mint egy ember élete.  Ez nem egyszerűen egy felhevültségből írt cikk, ez egy vád, ami gyilkosság és ezért fent említett szereplők a felelősek. 


Gyilkossággal vádoljuk a román kormányt és azokat, akik a medvék szaporulatát nem tudják korlátozni, de gyilkossággal vádoljuk a vadásztársulatokat is, akik nem hívják fel a kormány figyelmét ezekre a veszélyekre.

A francba az állatvédelmi törvényekkel, ha kell, akkor össze kell fogni és beinteni a gyilkosságot támogató hatalomnak és önerőből mi magunk kell, megvédjük magunkat és környezetünket ezektől a támadásoktól, mert ezek a nyakkendős tolvajok végig nézik azt, hogy Székelyföldön a medvék kinyírják a lakosságot. Talán ez lenne a Bukarest álláspontja is? Nem szabad engedni, ha kell akkor bármi eszközzel, meg kell akadályozni a medvék további szaporodását ha támogatja a kormány és a vadásztársulatok ezt, ha nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here