A székelység is kedveli a Mi Hazánk Mozgalmat, még úgy is, hogy ellenzéki párt! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. április 8., hétfő

A székelység is kedveli a Mi Hazánk Mozgalmat, még úgy is, hogy ellenzéki párt!


A székelység körében is kedvelik a Mi Hazánk Mozgalmat, sőt talán már ki lehet jelenteni azt, hogy a magyarországi ellenzéki politikai pártok közül a leghitelesebb az erdélyi magyarok és székelyek körében. Az utóbbi évek magyar ellenzéke szinte egyenlő volt a nullával, és ha a hangjukat hallatták is, akkor a mocskolódás és köpködés jött ki a szájukon, megspékelve ezt egy pár színészi alakítással, de építő jellegű ellenzéki politizálás nem volt a Mi Hazánk Mozgalom létrejöttéig, ahol egy harmadik út jött létre, amely kormánykritikus viszont építőjellegű és erre egy demokratikus országban szükség van.A Mi Hazánk Mozgalom EP választási programjában a székely önrendelkezés kérdése is szerepel, és ennek közvetítése nagyon fontos a nemzetközi szintéren is, ugyanis hiába voltak az erdélyi magyar pártok képviselői, főleg az RMDSZ képviselői az Európai Parlamentben, érdemben semmit nem tettek a székely önrendelkezés ügyének az előmozdításán, ezért most szükség van egy valódi magyar nemzeti érzésű pártra, amely ezt segítheti.

A Mi Hazánk Mozgalom nem csak egy párt, hanem annál több kell legyen, vissza kell szerezze a magyar ellenzéki politika becsületét, amit a balliberális csőcselék, majd a hozzájuk szorosan kapcsolódó Jobbik is elszúrt.  Szerk. megj. Nekem, mint székely embernek a magyar nemzetpolitika az a megmaradásomat jelenti, nem csak pártok érdekeinek csatáit, hanem megmaradást és fejlődést ebben az elromló Európai Unióban, szűkebb hazámban Székelyföldön.

Sajnos egy olyan politikai rendszer alakult ki, amely a pártérdeket helyezi előtérbe és nem a nemzeti érdeket. Nekünk, magyaroknak, székelyeknek, a Kárpát –medence őshonos nemzeti közösségének rá kell jőjünk arra, hogy többet érünk el, ha a konszenzusokat keressük, és ezzel építünk, mint a balliberális minta alapján gyűlölködjünk, tehát romboljunk.

Kedves Olvasóink, igen, egy új érték született meg a magyar politikai színtéren, amely építeni szeretne és segíteni szeretne rajtunk a székelységen is és azt gondolom én is, hogy a székely ember az szereti az igazságot és azt nem pártszín dönti el, hogy hol van ,hanem a tény és ez bárhol legyen, ha igaz azt támogatni kell.

Benke Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here