Az RMDSZ annyira tart az EP választásokon való sikertelenségüktől, hogy az 5%-eléréséhez szüksége van Orbán Viktor segítségére! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. április 2., kedd

Az RMDSZ annyira tart az EP választásokon való sikertelenségüktől, hogy az 5%-eléréséhez szüksége van Orbán Viktor segítségére!

Friss hír. Az RMDSZ annyira tart az EP választásokon való sikertelenségüktől, hogy az 5%-eléréséhez szükségük van segítségre Magyarországról, egy olyan embertől akiket a székelység 90%-a kedvel. Májusban Orbán Viktor ide érkezik és segíteni fogja az RMDSZ-t a kampányban. Az RMDSZ bízik abban, hogy az Önök Orbán Viktor iránti szimpátiáját kihasználva majd úgy is az RMDSZ-re adják a szavazatukat ha éppen az RMDSZ-t nem kedvelik. Ezt nevezik a politikában is érzelmi zsarolásnak.

Mielőtt tényleg úgy döntenek, hogy az RMDSZ-re teszik a pecsétet, mutatunk Önöknek egy pár képet 2018-ból és 2004-ből. Semmi rossz indulat nélkül ki kell mondjuk, hogy Orbán Viktort az RMDSZ ki akarja használni a hatalomért és a pénzért. Ezt viszont a magyarországi testvéreinknek tudniuk kell, hogy az RMDSZ nálunk egyenlő az ottani DK-val, tehát minden RMDSZ melletti kiállás onnan olyan, mintha a Gyurcsány DK-ja mellett állnának ki.

Az EP választások legnagyobb kérdése ez tehát, hogyha a miniszterelnök úr Önt arra fogja kérni hogy szavazzon az RMDSZ-re ,ezt meg fogja tenni? Mert ez itt a kérdés, mert sokan meg fogják ezt tenni csak azért mert azt a miniszterelnök úr mondta.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here