30 éves a ,,rendszerváltás,, utáni erdélyi magyar politika, de még éretlen! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. június 19., szerda

30 éves a ,,rendszerváltás,, utáni erdélyi magyar politika, de még éretlen!

Gondolta volna? Ugye nem? Na..mi sem! Olvassuk az online médiában, hogy Románia úttörő a xenofóbia és az idegengyűlölet leküzdésében....ja és példásan kezeli az országban élő kisebbségeket és nemzeti közösségeket. Ha Hofi még élne ő erre azt mondaná ,,ezek b.ssza meg még komolyan is gondolják, de nem is röhögik el magukat,,

A főnök és Hunor. A kép forrása Szabadsag.ro

Kik is vezetik Romániát? Levitézlett hajóskapitányoktól a susztereken át a birkapásztorokig, analfabéták és külföldre emigrált luxus k..rvák is megfordultak már a romániai politika színterén. Na de a ,,mieink,, sem különbek az erdélyi magyar politikai életben is vannak volt PCR, tehát hogy értsük dögevő kommunista maradványok, pénzéhes politikába menekült papok, és olyan emberek, akik az elveiket olyan gyorsan cserélik le mint a bugyijukat. 

A legszomorubb az, hogy mi ezeket szép magyar szóval élve beszopjuk és csápolunk nekik, mint ahogy sokan csápoltak a ,,kárpátok géniuszának,, is. Az erdélyi magyar politika 30 éves látszólagos kommunistamentes múltja ellenére is olyan, mint a magyar narancs ( itt nem a Fideszre gondolunk) vagyis éretlenek. Bárki elhiszi azt, hogy rendszerváltás történt? Ugyanazok a szemét kommunisták és a pereputtyaik vannak a hatalmon, mint akkor csak most magukat demokratáknak, szocialistáknak, liberálisoknak és sok esetben nemzeti radikálisoknak állítsák be. Igen, azok az emberek, akik magyar honfitársaikat képesek elárúlni akár egy Kelemen Hunoros írószerért vagy egy kiló puliszkalisztért. 
Egy cseppet sem jobb a székelység gondalatvilga, mint a románoké, ugyanis mi a müködő demokratikus elveinket, ősi törvényeinket eldobtuk és balkani törvényeket alkalmazunk és nem a közösség érdekei a priorítás számunkra, hanem az a kiló puliszkaliszt vagy írószer amivel tulajdonképpen jó materialista emberként eladjuk a szavazatunkat és a jövőnket olyanoknak akik 30 éve autonómiát, szabadságot igérnek. 

Mindenki sír, mindenki pattog jobbra balra az erdélyi magyarságnál is, hogy elnyomnak a románok, hogy csorbulnak a jogaink, hogy gyenge a magyar képviselet, de senki sem hajlandó a csontot odatenni, hogy egy új és valóbal demokratikus székely és erdélyi magyar politikai réteget, vagyis hogy helyesen mondjuk, olyan vezetőket keressünk, akik valóban vezetik a népet és a legfontosabb, hogy nem a szakadékba, ahogy ezek a posztkommunista kiöregedett kriptaszökevények tették és teszik 30 éve. Igen barátom, te is zuhansz abba a k.rva szakadékba de a csipád még nem nyílt ki és nem nézed a szakadék szélét hogy ágak vannak-e hogy belekapaszkodjál. Várod amíg leesel és ebbe fogsz beledögleni, ahelyett hogy cselekednél. 

Sokan felháborodtak amikor lebiráztam az UDMR szavazóit, hogy hogy merem ezt megtenni, és őket kéne meggyőznöm nem lebirkázni őket. Értem én, de az nem birka, akit 30 évig félre tudnak vezetni? Tisztában vagyok vele, hogy ezzel sok ezer embert megsértek, de úgy gondolom az őszinteség néha sértő is lehet de én ennek ellenére őszinte szeretnék maradni a következő cikkeimben is.

Sokan, akiket a ,,tulipán maffia,, eltudott valamilyen módon kápráztatni, természetesen támadnak is, hogy a szent ,,cosa nostra udmr,, ne sérüljön, mert ugye hadd lopjanak, hadd ne legyen önrendelkezés, ők magyarok és ezzel a magyar kérdéssel is tökéletesen lehet takarózni, sőt ha valaki lesz.rja a kalapács nyelét, ha magyar, akkor el is menekülhet magyarországra valamelyik kormány szoknyája alá, még akkor is ha a román rendőrség internetes oldalán ,,most wanted,, tehát legjobban körözött személyek között is van. 

Aztán megyünk és tüntetünk, követeljük az autonómiát, Székely Szabadságnapját rendezünk, közben meg a székely testvéreink, akiket koholt vádak alapján terroristáknak béjegeznek meg a börtönben vannak, elszakítva a családjuktól, gyerekeiktől. Kérdem én és mindenki válaszoljon magában, hogy ez a székely szabadság? Szerintem nem. 

Tudom, hogy a franc megegye azt a sok politikát ami van, tudom mindenkinek tele van vele a cipője a sok igérgetésekből, de a székely nép akkor lesz szabad, amikor képes lesz saját magáért kiállni és ha magáért ki tud állni akkor álljon ki a környezetéért vagyis a közösségéért is. A politikus a legtöbb esetben olyan mint egy papagáj, vagyis a betanított marhaságot osztja és az önálló gondolatait nem mondhatja ki mert a felsőbb vezetés kiközösítheti. 

Abban biztos leszek, hogy ez a cikk nem lesz átvéve más erdélyi magyar online médiában, ugyanis a legtöbb szintén ennek a politikusbűnöző réteg kezében van. A Székely Szó soha nem fog egyetlen politikai párt lapja lenni. A jót nézzük és a nem a pártot amelyik jót is tehet. 

Kövesse az oldalunkat a facebookon is!
https://www.facebook.com/szekelyszo/?modal=admin_todo_tour

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here