Csak a Székelyek Világszövetsége nem támogatja a Székely Nemzeti Tanács Nemzeti Régiókért Európai Polgári Kezdeményezését. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. június 21., péntek

Csak a Székelyek Világszövetsége nem támogatja a Székely Nemzeti Tanács Nemzeti Régiókért Európai Polgári Kezdeményezését.

Csak a Székelyek Világszövetsége nem támogatja a Székely Nemzeti Tanács Nemzeti Régiókért Európai Polgári Kezdeményezését. Az összes erdélyi magyar párt és a a Székely Nemzeti Tanács ellenzékének is mondható Székely Leszek 2021 Mozgalom is támogatja a Nemzeti Régiókért Európai Polgári Kezdeményezést. A Székely Leszek 2021 Mozgalom az aláírások gyűjtésében is felajánlotta a segítségét a Székely Nemzeti Tanács elnöke Izsák Balázs és sepsiszéki irodavezetőjüknek Gazda Zoltánnak.A Székelyek Világszövetésége tehát egyetlen politikai civilszervezetként nem támogatja a kezdeményezést, mitőbb a facebook bejegyzésükben a következőket írják.

A regiositás terve, pontosan a Román állam gazdasági és román nemzetiségi terve, amit most újra Izsák Balázs és sajnálatos módon az emnp is szorgalmazza. A SZVSZ- szövetség a Hargita, Kovászna, Maros(Székelyföld) megyék átcsatolását bármilyen formában ellenezi, a felelősséget kizárva egy önző és nevetséges Izsák&Co.- kell vállalja. 

A Székely Leszek 2021 Mozgalom annak ellenére, hogy nem ért egyet a Székely Nemzeti Tanács 2011-es népszámláláson való hibájával, amit a székely nép népszámláláson való kimutatása ellen tettek, egy ilyen fontos kezdeményezést amit az SZNT most tett ezt támogatni fogják és mozgosítsák az embereket is Magyarország és Székelyföld területén is, hogy írják alá a kezdeményezést. 

Online is alá lehet írni a kezdeményezést az oldalunkon elhelyezett reklámfelülere kattinta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here