Baloldali csőcselékek: Akkor se szavazzon!... nem ő viseli az itteni terheket! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. július 31., szerda

Baloldali csőcselékek: Akkor se szavazzon!... nem ő viseli az itteni terheket!Tusványos után elindultak Magyarországon is a székelységet gyalázó hozzászólások a baloldal és a baloldalra került Jobbik táborában is. Nyílván lehet tudni kik mondják, azok a magyar nemzeti identitásukat elvesztett, de magyarországon élő és magyarul beszélő baloldali mocskok, aki Trianonról semmit nem tudnak és azt sem tudják, hogy hol van Székelyföld.


Ezek az embernek nehezen mondható szánalmas élősködők, elfelejtik, hogy volt idő amikor még az erdélyiek és katona népként a székelyek védték az ők felmenőik hátsóját az akkori Magyarország területén. Elfelejtik azt is, hogy ezernyi székely és erdélyi magyar vesztette az életét a magyar nemzet védelmében, annak védelmében, amit a baloldali élősködő tetvek most rágnak és idegen hatalmaknak szeretnének átadni, megbontva az etnikai arányokat.

Mit kellene ezeknek a nemzet élősködőinek mondanunk innen Székelyföldről? Vajon érdemes-e bármit üzenet is mondani, mert attól tartok, hogy nem értik meg a mondandónkat. Próbáljuk meg!

 ,, Akkor se szavazzon... nem ő viseli az itteni terheket!,, - Az ottani terheket számos székely és erdélyi magyar ugyanúgy viseli, mint te, kedves libsi baloldali élősködő ,,barátom,,! Ezernyi Székely és erdélyi magyar dolgozik jelenleg is Magyarország területén és adóigazolvánnyal is rendelkeznek, tehát adóznak. Olyan munkákat végeznek el, amiket ti még 300 000 forintért sem vagytok képsek elvégezni és sírtok, hogy nincs munkahely. De van, csak éppen baloldali emberként dögök vagytok dolgozni ellenben a külhoni magyarokkal akik elvégzik a nehéz munkát is.

Nem tetszik Orbán rendszere, akkor semi baj, tessék leváltani és tegyetek oda egy megfelelő embert. Jaaaa, hogy nem tudjátok! Ezt értem, akkor most idézném a vezetőtök, Gyurcsány szavait ,,El lehet innen menni!,, Talán jobb is lenne ha elmennétek Soros és Merkel szoknyája alá Brüsszelbe vagy pedig a szabadkőműves felsőbb vezetőitek mellé Amerikába vagy Izraelbe. Legalább nem romboljátok a magyar nemzetpolitikát, amihez a baloldal soha nem értett.

Úgy tűnik, hogy ez az írás Orbánt védi nem? Na ha azt hiszitek, hogy igen, akkor ebben nagyon tévedtek, ugyanis én magam sem vagyok Orbán vagy Fidesz szimpatizáns de értékelem azt amit tett a nemzet érdekében Orbán. Talán rátok kéne szavazzon az erdélyi magyarság? Hányszor jöttetek ti hozzánk, hogy mutassátok be a programotokat? Soha! Nekünk nem mindegy ki van hatalmon Magyarországon, mert míg ti szidjátok a kormányt itt háború közeli helyzetekkel kell foglalkoznunk. A testvéreitek sírjait szentségtelenítik meg az oláhok, leszedik a nemzeti szimbólumainkat és a magyar nyelvet is üldözik. Ez ellen akár a DK akár az MSZP -Párbeszéd vagy az új SZDSZ a Momentum szólalt e fel? Hát a rovásírásunkkal trollkodó Kétfarkú Kutyák?

Ez a nemzetpolitika, amikor egymásért ki tudunk állni, és ez  nem szavazat vagy politikai pártszimpátián múlik! Nézzetek szét ember! Ki akarják a magyar nemzetet végleg csinálni és ti baloldali emberekként erre bólogattok? Hát hülyék vagytok? Az Orbán iránti gyűlöletetek miatt nem tudtok erősödni, mert a gyűlöletre alapoztok. Ugyanazt a gyűlöletet ránk is ragasztjátok, ugyanis olyan embereket nem tudunk tisztelni, elfogadni nemzettársainkként, akik a nemzet kiírtását támogatják a balliberális EU parlamenti képviselők, a Soros hálózat emberei és a szabadkőműves zsidó elit embereivel karöltve, és mindenféle LMBTQ-s szektákkal közösen.  Ha megvetést tapasztalunk nyílván ezt fogjátok visszakapni. Ha szeretettel fordultok felénk, akkor mi is úgy fogunk fordulni felétek. Jelenleg bármennyire is sértő a nemzet tetvei, élősködői vagytok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here