Borbolyék lebuktak, megbukott az RMDSZ Hargita megyei vezetése is az Úz völgyi eseményekkel kapcsolatosan. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Politikai blog, vélemények, kritikák, beszámolók, érdekességek...

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. július 4., csütörtök

Borbolyék lebuktak, megbukott az RMDSZ Hargita megyei vezetése is az Úz völgyi eseményekkel kapcsolatosan.


Borboly Csabáék jó politikusokhoz híven megint lebuktak és bizonyítékok vannak arra, hogy az RMDSZ nem képviseli a székelység érdekeit. Ma délután fél 3 kor az ausztriában élő csángó hagyományőrző, Baliga Csaba felkereste Hargita megye roman prefektusát, akivel tökéletes kiejtésel magyar nyelven tárgyaltak az Úz völgyében történt eseményekről.


A beszélgetésben kiderült, hogy az RMDSZ még feljelentést sem tett a magyarellenes események miatt és Borboly Csaba nem jó szemmel nézte Baliga Csaba munkáját sem, ugyanis nemzetközi tér elé vitte az ügyet. A tanácselnököt is megértjük gyerekes sértődékenysége vagy pártja semmittevése miatt bizony ez kellemetlen lehet a számára is.
Az RMDSZ népszerűsége a magyarság körében egyre csak csökken és a magyarságot felváltotta már több ezer román alföldi szavazó, ugyanis szüksége van a románságnak egy álmagyar képviseletet fentartani és százalékokkal növelni az éppen aktuális kormányok támogatottságát, még akkor is ha olyan ultrasoviniszta vezetőkkel van tele, akik felakasztanák a székelységet a roman zászlók mellé.

A Borbolyékhoz hasonló egyének tehát leszerepeltek és hamarosan az RMDSZ elleni tüntetések is megjelennek Székelyföld városaiban követelve azt, hogy az RMDSZ vonuljon ki a Székelyföldi politikai térről, ugyanis többet ártanak mint amennyit használnak. Az első ilyen tüntetésekre idén szeptemberben lehet számítani és minden olyan embert várnak a szervezők akik elégedetlenek az elmúlt 30 év erdélyi magyar politikájával.


Baliga Csaba videóját az alábbi linken tekinthetik meg

2 megjegyzés:

  1. Addig ügyködtök, mig elrendezitek, hogy ne legyen magyar képviselet a román parlamentbe ! Kérdem én,ez kinek az érdekét szolgálja ? Tipikus magyar mentalitás ! Az én lovam megdöglött, akkor dögöljön meg a szomszédé is !

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt Baliga Ur,ha mar Ausztriaban el miert nem ment el a hadugyminiszteriumba es kerje a tortenelmi hatar terkepet es azt kuldje el a roman soviniszta Tv csatornakhoz.

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here