RMDSZ megrendeléssel, félrevezető cikkel piszkálják Székelyudvarhely polgármesterét az MPP helyi puccs által megválasztott vezetői? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. július 16., kedd

RMDSZ megrendeléssel, félrevezető cikkel piszkálják Székelyudvarhely polgármesterét az MPP helyi puccs által megválasztott vezetői?


Egyre több ember dörgölőzik az MPP berkein belül az UDMR-hez, és most ezek a belső bomlasztó emberek mentek neki Székelyudvarhely polgármesterének, Gálfi Árpádnak, akit az MPP és az EMNP is támogatott polgármesterként. Vajon ez továbbra is így lessz?

Az UH.ro oldal, már-már a sorosista 444.hu oldal szintjén egy provokatív cikkel jelentkezett melynek célja egyértelművé vállik a cikk elolvasása után a polgármester lejáratása. Na de mit akarnak az új megválasztott UDMR-MPP-s elnökségi tagok? Talán Székelyudvarhely várost újra az RMDSZ kezére játszani?

Forrás MPP facebok oldal

A tegnap tartott titkos szavazáson a helyi szervezet elnökévé Mike Leventét választotta az MPP közgyűlése. Alelnöknek Csíki Endrét választották, az elnökség tagjai pedig Ketesdi Imre, Waum Péter Máriusz és Tókos Szabolcs lettek. Tehát csupa olyan tagok, akik ellenezték az EMNP-vel való közös együttmüködést is. Természetesen megfogalmazódik bennünk az az állítás is ebben, hogy nem-e az RMDSZ beépített embereiről beszélünk, mert az MPP -nek voltak olyan ellenzéki emberei mint Szász Jenő és Bíró Zsolt is, akik egy elég komoly ,,udémérizálási,, folyamaton estek át vagy mondhatjuk úgy is új szóval, hogy ,,tulipánizálódtak,,

Székelyudvarhely polgármestere nem engedi félrevezetni a város lakóit
Kedves Székelyudvarhelyi Barátaim!

Döbbenten értesültem én is ma reggel, a sajtóban egy megtévesztő címmel közzétett beszámolóból, hogy leváltottak engem.

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy Székelyudvarhelyen nem volt polgármester-választás, tehát még mindig Székelyudvarhely polgármestere vagyok az önök bizalmának köszönhetően.

Valóban: a tegnap (július 15-én) este a Székelyudvarhelyi Magyar Polgári Párt helyi szervezetének volt egy közgyűlése, amelyet az MPP Alapszabályzatában foglaltak alapján helyi elnökként én vezettem. Az alapszabályzat szerint csak a távollétemben vezethette volna más.

A tegnapi közgyűlés napirendi pontjai között az elnöki és az elnökségi tagok beszámolói szerepeltek.
Az elhangzott beszámolókat követően a gyűlés véget ért, a jegyzőkönyvek aláíródtak. A tegnapi gyűlés napirendi pontjai között nem szerepelt sem tisztújítás, sem leváltás, vagy választás.

Az MPP jelenlévő tagjainak jelentős része velem együtt távozott a gyűlés befejezését követően. Valóban a helyszínen maradtak páran, de az ottmaradtak beszélgetéséről, vagy bármilyen - gyűlésen kívüli - egyéb döntésről hivatalos értesítést nem kaptam az MPP vezetőségétől.

A gyűlés befejezése után történtekről, az ott elhangzottakról és esetleges „döntésekről” majd azok számolhatnak be hivatalosan, akik jelen voltak a további -közgyűlésen kívüli- beszélgetésen.

Őrizzük meg nyugalmunkat és dolgozzunk tovább a városunkért.
Hajrá Székelyudvarhely!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here