Szétesőben a marosvásárhelyi UDMR (RMDSZ) szervezet, az MPP reagált is rá! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. július 3., szerda

Szétesőben a marosvásárhelyi UDMR (RMDSZ) szervezet, az MPP reagált is rá!

A Székely Szó tudomást szerzett egy olyan ,,üszkösödési folyamatról,, ami a tulipánosokat éri, pontosabban a marosvásárhelyi UDMR kezdett szétesni. Hogy ez tovább folytatódik-e, azt még nem lehet tudni, de érzékelhető már az az erő, ami a magyarnak hazudott UDMR szervezetet a 30 év eredménytelen politikájuk miatt elszámoltatná. 

Ezzel a témával kapcsolatosan közleményt adott ki a  Magyar Polgári Párt Maros megyei elnöke, Berki Ferenc, közleménye eljutott a Székely Szóhoz is.

                           Berki Ferenc,a Magyar Polgári Párt Maros megyei elnöke

Csak összefogással képviselhetjük és védhetjük meg a marosvásárhelyi magyar polgárok érdekeit

Sajnálattal figyeljük a marosvásárhelyi RMDSZ szervezet berkein belüli áldatlan állapotokat, annál is inkább, mert a közelgő, 2020-as romániai önkormányzati választások arra köteleznek, hogy újra elnyerjük a marosvásárhelyi magyar polgárok bizalmát.

Régi álma immár a város magyarságának egy, mindenki által támogatott, kompetens magyar polgármester állítása a város élére, és nem mellékesen kiemelt célként kell kezelni Marosvásárhely kiszabadítását abból a siralmas állapotból, folyamatos lecsúszásból, elsorvadásból ami most jellemzi.
Ezeknek a céloknak az eléréséhez elengedhetetlenül szükséges a választók bizalma és az összefogás mindhárom romániai magyar politikai alakulat részéről, egy közös választási lista által, amelynek az élén a polgármesterjelölt köztiszteletben álló személy. Csak így, összefogással képviselhetjük és védhetjük meg a marosvásárhelyi magyar polgárok érdekeit.


Berki Ferenc,
a Magyar Polgári Párt Maros megyei elnöke
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here