Tusványos avagy a jól hangzó üres frázisok és politikai propagandák helye. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. július 26., péntek

Tusványos avagy a jól hangzó üres frázisok és politikai propagandák helye.


Durvának véled a címet és igazságtalannak, mert a Fidesz táboráról van szó? Na akkor figyelj és bebizonyítom neked, hogy Tusványos valóban a ,,jól hangzó üres frázisok és politikai propagandák helye.,, Egy pár évtizede már hogy Tusványost megszervezik és a szórakozás mellett és a sok provokatív politikai propagandával fertőzik a székelységet. Volt olyan hitegetés, amivel egy kormányt simán buktatni lehetett volna, ha valóban magyar nemzeti szemszögből nézzük a dolgokat.

Emlékszel amikor Orbán azt igérte, hogy nem szavazzák meg feltétel nélkül Románia EU csatlakozását?  Na erre csak 700 km visszaút kellett Budapestre és a székely önrendelkezésnek keresztbetettek Románia feltétel nélküli EU csatlakozásának támogatásával, ahogy hamarosan megteszik Románia Schengeni övezethez tartozásánál.

A 30 éves Tusványoson is az igéretekből megtelhetett a fejünk, ugyanis az erdélyi magyar pártok Orbán Viktornak udvarolva egymáson felüllicitálva próbálták elnyerni a támogatását. A legmeglepőbb számomra a következő állítás, ami valóban egy üres frázis ugyanis azt nem tudja megoldani egyetlen erdélyi magyar párt sem.


Benedek Erika, a Néppárt Kovászna megyei tanácsosa:

"Élhető Székelyföldet kell létrehoznunk, ahol a fiatalok jól érzik magukat és ahonnan nem vándorolnak el. Ez a mi felelősségünk!" 😉

Na bazd+ ...  ez osztán jól megmondta....Kedves Benedek Erika, ez akkor fog megtörténni és ezt józan székely paraszti ésszel válaszolom, amikor akár az Önök pártjához, akár az MPP-hez és RMDSZ-hezköthető székelyföldi vállalkozók nem 900-1000 lejes fizetéseket biztosítanak az alkalmazottaknak, akik 8 órára vannak bejelentve és 10-12 órát is dolgoznak feketén.

Senki ne mondja kedves székelyföldi vállalkozók, hogy nem adhatnak többet, ugyanis többségük luxus lakásokban él, luxus autók állnak a lakások előtt olyanok amiket Önök a dolgozó székely emberek verejtékes munkájából nyúltak le. Székelyföldön akkor maradjanak csak a fiatalok is amikor a nettó kereset legkevesebb 3000 lej lesz. Addíg hagyják csak el az országot, hogy a cégeig szépen bukkjanak be, mert munkást nem fognak 1000 lejért találni.  Kegyetlenűl hangzik? Igen mert az is, és ezt csak így ilyen módszerekkel lehet kezelni. És hamarosan azt megigérhetjük, hogy azon leszünk, hogy az ilyen munkadókat, akik kizsákmányolják a székelységet a cégjeik hírneve a béka segge alá kerüljön. A Verestóyakhoz hasonlól ideje le kell járjon, ugyanis állítólag a rendszerváltozás 1989 ben megtörtént, de lehet igaz a mondás, hogy a kommunista nem vész el csak átalakul!

Mindenki megígér mindent aztán csak a szöveg marad, 30 éve ez Tusványos is!

1 megjegyzés:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here