Úz völgye - A zsandárok egyik szavukkal ütik a másikat! Vitéz Csiszer Lóránt tovább viszi az ügyet! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. július 17., szerda

Úz völgye - A zsandárok egyik szavukkal ütik a másikat! Vitéz Csiszer Lóránt tovább viszi az ügyet!


Úz völgye - A zsandárok egyik szavukkal ütik a másikat! Vitéz Csiszer Lóránt tovább viszi az ügyet! A Székely Szónak nyilatkozott Vitéz Csiszér Lóránt, aki az Úz völgyi események utánrögtön feljelentést tett a csendőrségen, kérve, hogy vizsgálják ki ezt az ügyet.  A zsandárok semmitmondó választ adtak a feljelentésre és egyik szavukkal ütötték a másikat, tehát letagadták még azt is amit korábban nyilatkoztak.

Úgy éreztem, hogy sok a törvénytelenség az ügy körül, ezért a június 6.-i történések után feljelentést tettem a csendőrségen az üggyel kapcsolatosan, de elég semmitmondó választ kaptam, viszont arra elég volt, hogy egy második feljelentést tegyek az alapján. Erre is sajnos elég semmitmondó választ kaptam és azt is letagadták amit az első válaszban ők állítottak. Ezért úgy gondolom, hogy meg fogom támadni bíróságon a válasz(oka)t.


Korábban Csibi Barna is mindenkit arra biztatott tegyenek feljelentést a magyarellenes provokáció miatt, de úgy látszik, hogy a román jogállamiság sőt még a demokrácia is megkérdőjelezhető. Csak azt véd a román jog aki román és azt itél el többségben aki magyar vagy székely? Mennyire lehet megbízni a továbbiakban a román (I)gazságszolgáltatásban? A legfontosabb kérdés meg az, hogy hol vannak a székelység és az erdélyi magyarság képviselői?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here