Baliga Csaba: ,,Borboly Úr szálljon le a magas lóról!,, Valaki nagyon hazudik és ebbe a bicskája bele fog tőrni! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. augusztus 20., kedd

Baliga Csaba: ,,Borboly Úr szálljon le a magas lóról!,, Valaki nagyon hazudik és ebbe a bicskája bele fog tőrni!

Baliga Csabát nem kell véleményem szerint bemutatnom az olvasóknak, ugyanis ő az az ember aki az Úz-völgyi temető ügyét nemzetközi szintre vitte és leleplezte Borboly Csabák inaktivitását az Úz -völgyi eseményekkel kapcsolatosan. Borbolyék próbálták lepedő alá gyűrni az ügyet, de Baliga Csaba nem engedte. Borboly Csaba amiután megtudta, hogy vannak civilek, akik az RMDSZ helyett a munkát elvégzik, sőt még Hargita megye prefektusa is segít az Úz-völgyi eseményekkel kapcsolatban, Borboly morcosan a homokból kidugva a fejét fogadta Baliga Csabát.

Baliga Csaba a Székely Leszek 2021 Mozgalom zászlóbontóján

Baliga Csaba megállapította, hogy az RMDSZ-nek esze ágában sincs megoldani az Úz-völgyi eseményeket, ugyanis ha megoldják akkor az RMDSZ -nek kenyere nem lesz. Baliga Csaba az esetet az EMI táborban és a Tusványososon is ismertette bár a második nap, amikor magasabb szinten tudta volna ismertetni a helyzetet, falakba botlott és a magyar kormány és Semjén Zsolt leállította Baliga Csabát. Később kiderült az RMDSZ félrevezetése miatt állították le a kormánypárt részéről.

Hargita megye prefektusa elmondta Baliga Csabának, hogy az RMDSZ egyáltalán nem keresi a közös megoldást és a legmagasabb megyei képviselő Borboly Csaba elzárkózik a közös megoldástól. Baliga Csaba szerint Borboly olyan diktatórikusan viselkedik, mint a hajdani székely láncfűrészes Verestóy Attila. 

Borboly maga mosdatására megemlékezést szervezett az Úz-völgyi temetőhöz, bár ez szintén nem fogja a megoldást előhozni. Borboly Csabáról tehát egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy egyértelműen összeférhetetlen és nem kívánja megoldani a helyzetet, bár a közösségi oldalain ,,problémamegoldóként,, definiálja magát. 

Baliga Csaba 

,,Borboly Úr szálljon le a magas lóról!,,
Itt nézheti meg Baliga Csaba beszámolóját

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here