Bojkotálja az erdélyi magyar média a Székely Leszek 2021 Mozgalom közleményeit! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. augusztus 9., péntek

Bojkotálja az erdélyi magyar média a Székely Leszek 2021 Mozgalom közleményeit!

Bojkotálja az erdélyi magyar média a Székely Leszek 2021 Mozgalom közleményeit! -Állítják a mozgalom közösségi oldalán. Számtalan esetben volt rá példa, hogy a közleményeket átküldték az erdélyi magyar online újságoknak, de senki sem jelenítette meg. A Székely Leszek 2021 Mozgalom határozatlan időre szintén bojkotálni fogja az erdélyi magyar média cikkjeit minden lehetséges fórumán, tíltakozva az ellen, hogy az erdélyi magyar újságírás ne egy politikai párt írányítsa, ahogyan ez egyébként is van. 
Kedves Székely Leszek 2021 Mozgalom követőink, kedves tagok, szimpatizánsok! Nagyon érdekes számunkra ez az erdélyi magyar média hozzáállás, amit a mozgalmunk elhallgatásánál tapasztalunk. Mint már korábban írtuk az erdélyi magyar média egységesen bojkottálja a Székely Leszek 2021 Mozgalom közleményeit, ugyanis nem céljuk az, hogy olyan mozgalomról számoljanak be, amely harcol a magyarellenesség ellen és a székely nemzettudat erősítését tűzte ki. Külön kiemelnénk az Erdély. ma oldalt, amely korábban még megjelentette a közleményeinket, mostmár ők is beálltak a mozgalmunk elleni bojkotba. Semmi probléma nincs, tudjuk hogy fizetett pártszócsövek kivétel nélkül az erdélyi online média szereplői. Tehát magunkra maradtunk és csak a Székely Szó hozza le a közleményeinket, amelyet mi magunk alapítottunk. Azon újságok, akik ebbe a pártszócsövekként müködő rendszerbe nem akartak résztvenni azokat megszüntették és eltüntették. Ha ők így akkor mi is úgy. A Székely Leszek 2021 Mozgalom a továbbiakban bármerre is megy az utunk nem ad semmiféle tájékoztatást az erdélyi magyar sajtó munkatársai számára sőt szigorúan bojkottálni fogjuk a cikkeik megjelenését minden hozzánk tartozó online felületünkön, csoportjainkban, oldalainkon.
Az erdélyi magyar sajtó beállt az RMDSZ szekér tolásába, a civilszervezetek, egyesületek munkájának eltitkolása a bizonyíték arra, hogy nincs már erdélyben független sajtó, akikre a civilek támaszkodhatnának, akik megismertetnék a civilek álláspontjait bizonyos dolgokról. Visszatértek volna a Ceau idők? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here