Breaking! Hozzák az oláhok a magyarellenes formájukat! Most a Csíki sört büntették meg 10 000 lejre! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. augusztus 8., csütörtök

Breaking! Hozzák az oláhok a magyarellenes formájukat! Most a Csíki sört büntették meg 10 000 lejre!

Breaking!  Hozzák escuék a magyarellenes formájukat! Most a Csíki sört büntették meg 10 000 lejre!

Az escuék nem férnek a bőrükben, azt hiszik, hogy ők az urak Székelyföldön is, ahol több mint 75%-ban magyarok, székelyek élnek. Szekus módszerekkel az előző kommunista rendszer magyarellenességét meghaladva dolgoznak a székelység ,megsemmisítésén a férgek. Nekik már semmi nem szent, mint a kakukk befészkelik magukat más nemzetbe és nem tisztelve élőket és holtakat (Úz-völgye) magukénak tekintenek mindent.

Mocskos egy fajta a soviniszta féle escu. De hála Istennek, hogy olyan szar nemzetpolitikájuk van, hogy egyre többen elhagyják a lopott földterületekből összetákolt országukat. Már csak azt kell elérni, hogy az erdélyi magyarság visszatérjen és a nemzeti összetételünk erősebb legyen. Mit ártott nekik az, hogy egy tiszta székely és magyar vállalat magyar nyelven reklámozza a termékeit? Ha kell escunak sör akkor nem a cimkét nézi hanem megveszi a sört, megissza és kezicsókolom végzi tovább a dolgát.

Szekumániában ez nem így megy itt a felsőbb vezetők Tönászákat bérelve és támogatva keltenek magyarellenességet és ezt használják a politikai kampányaikra. Nézzük a Csíki Sör közleményét. Köszönet a román hatóságoknak:


Köszönjük nektek, hogy a kisebbségek védelmét “példaértékűen” kezelitek. Köszönjük, hogy nem engeditek elharapózni a korrupciót és rendre tanítjátok az út szélén álló petrezselyem árus nénit, ha nem tudna nyugtával szolgálni vásárlóinak. Köszönjük, hogy nem engeditek elkanászosodni a boltba beszaladó anyukát sem, aki autójával rossz helyen állt meg és becsülettel kiállítjátok a büntetését. Köszönjük, hogy vigyáztok azon polgártársainkra, akik a külföldi munka helyett megpróbálnak itthon maradni, alkotni, munkahelyeket teremteni. Vigyáztok rájuk folyamatos ellenőrzésekkel, büntetésekkel, hogy ne szálljanak el a valóság keserű talajáról. Köszönjük nektek, hogy Székelyföldön a magyart IDEGEN nyelvként ítélitek meg.

És nem utolsó sorban köszönjük ezt a 10.000 leies büntetést, amit azért állítottatok ki, mert Székelyföldön, ahol a lakosság több mint 70%-a magyar, mi vettük a bátorságot, hogy magyar nyelven készítsük reklámainkat.
Csak így tovább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here