Dan Tanasă mérges, mert a rendőrség megbüntetheti revizionizmus miatt! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. szeptember 8., vasárnap

Dan Tanasă mérges, mert a rendőrség megbüntetheti revizionizmus miatt!


 Korábban már beszámoltunk az oldalunkon, hogy feljelentette a Székely Leszek  2021 Mozgalom elnöke a magyarellenes firkászt Dan Tanasăt revizionista képek reklámozásáért az interneten, ahol Dani barátunk egy Nagy Romániát ábrázoló plakát előtt feszít a többi magyarellenes barátja mellett egy Tusványost koppintó román táborban, amit minden évben szerveznek.

Forrás: https://www.dantanasa.ro/sustin-campania-aducem-basarabia-acasa/ - Ez is kimeríti a revizionizmus fogalmát

Hogy visszaszóljon valahogy Dani nekünk, a csodálotos román nyelv nyevtani helyességét firtatja egy cikkében, ahol egy 100%-ban székelyek lakta faluban élő és magát 100%-ban székelynek valló ember román nyelvtudásának nem kellő ismeretét bogozgatja, elfelejtve azt a tényt, hogy a székelyek nem szeretnek fordítva beszélni és ha beszélnek is fordítva akkor biztos Oroszhegyen jártak és nem cujkát, hanem pálinkát ittak, de töménytelen mennyiségben.

Dani ,,barátunk,, azt hitte, hogy a rendőrség nem fog válaszolni erre, mert Dani a székelység és a magyarság diszkriminációjának megszokásában élt. EDDIG! A Román Rendőrség választ adott és vizsgálják már a magyar felíratok rémének nevezett és magát a román nép megmentőjének képzelő firkászt, akit egyébként a közösségi oldalán még a becsületes és tisztességes románok is kinevetnek.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here