A Székely Leszek 2021 Mozgalom Sepsiszentgyörgyi fóruma a valódi székely rendszerváltás kezdetét fogja jelenteni. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. október 20., vasárnap

A Székely Leszek 2021 Mozgalom Sepsiszentgyörgyi fóruma a valódi székely rendszerváltás kezdetét fogja jelenteni.


A Székely Leszek 2021 Mozgalom Sepsiszentgyörgyi fóruma a valódi székely rendszerváltás kezdetét fogja jelenteni- vallják a mozgalom tagjai, akik 99%ban az úgynevezett 89 es ,,rendszerváltás,, érts gengszterváltás után születtek. A legfiatalabb székely mozgalomról beszélhetünk, amelynek a jogalapját a romániában bejegyzett Néri Szent Fülöp Egyesület biztosítja.


Az erdélyi magyar politikában ki lehet jelenteni, hogy hasonló ideológiával rendelkező székely érdekképviselet még nem volt, amely nyíltan felvállalja az antikommunista, demokrata és keresztény-konzervatív elvet továbbá a székely nemzeti identitás erősítését is.

A Székely Leszek 2021 Mozgalom Sepsiszentgyörgyi december.7-i  12.00-16.00 közötti fóruma (Fidelitas Hotel And Spa) azért is érdekes, ugyanis a székely egység megteremtését tűzte ki célul. A fórumon meg van hívva az összes erdélyi magyar párt, és minden olyan székelységgel foglalkozó szervezet, amelyet hitelesnek gondolnak.
Ritka az a nemzetpolitikai fórum, ahol a résztvevők a kérdéseiket vagy javaslataikat az erdélyi magyar pártok vezető személyiségeinek tolmácsolhatják és talán a hasonló fórumok szervezésével arra lehet ösztönözni az erdélyi magyar pártok vezetőit és civileket, hogy a székely nemzeti identitás védelméért és a székely önrendelkezés érdekében próbáljanak az egység utjára lépni, de mindenképp vizsgálják meg azokat a szervezeteket, akik a múltban az igérgetések mesterei voltak és ezekből szinte semmit nem valósítottak meg. Erre a fórumra várják a szervezők a résztvevőket és a támogatókat is.

Bővebben a fórumról itt olvashatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here