BREAKING! Kelemen Hunor lebukott! Hazugságon fogta a Székely Leszek 2021 Mozgalom szimpatizánsa, Bajna Levente. VIDEÓ - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. október 26., szombat

BREAKING! Kelemen Hunor lebukott! Hazugságon fogta a Székely Leszek 2021 Mozgalom szimpatizánsa, Bajna Levente. VIDEÓ
Kelemen Hunort hazugságon fogta a Székely Leszek 2021 Mozgalom szimpatizánsa Bajna Levente, aki meglátogatta az Kelemen Hunor Gyergyói Szájkaraté fórumát. Kelemen Hunor nem várt kérdéseket kapott és a végén bizony a Románia elnöke címre pályázó pártvezér létrehozta a ,,székely öszödi  beszédet,, ugyanis letagadta, hogy ők 2004-ben kampányoltak Gyurcsány Ferenccel egy ,,Együtt az autonómiáért,, molinó előtt.


Bajna Levente kijelentette Kelemen Hunornak, hogy ő székelynek fogja vallani magát a 2021 -es népszámláláson, a ,,Zelnökúr,, viszont egy olyan nemzeti identitászavar jeleit mutatta, hogy nevetségessé tette magát. Idézzük.

,,Én székely vagyok, apám anyám székely de én nem mondom magam székelynek hanem magyarnak a népszámláláson de székely vagyok, én azokat is megértem, akik nem magyarok, hanem székelyek, de én magyar vagyok,,

Na ezt értelmezze valaki, mert ebből tisztán az jön ki, hogy az államelnökjelőlt úr szerint, aki székelynek vallja magát az már nem lehet magyar. Persze az esemény moderátorának jár egy dicséret, ugyanis egy nagyon fontos kérdést tett fel a Beke -Szőcs ügy kapcsán, amelyre Kelemen Hunor egy nesze semmi fogd meg jól választ mondtott.

Bajna Levente kérdése tehát bebizonyította, hogy Kelemen Hunor bizony hazudik, és ez a kérdés egy nagyon fontos lehetőség a székelység és az erdélyi magyarság számára annak a nagy kérdésnek az eldöntésére, hogy érdemes-e a hazugság és a mellébeszélés politikáját folytatni tovább 30 év után is.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a videó és a ,, székely öszödi beszéd,,!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here