Budapest elesett? Vélemény egy székelytől vagy hogy a szivárványkoalíció is értse ,,minek szóltok bele a magyar politikába a mi pénzünkön kategória alanyától,, - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. október 14., hétfő

Budapest elesett? Vélemény egy székelytől vagy hogy a szivárványkoalíció is értse ,,minek szóltok bele a magyar politikába a mi pénzünkön kategória alanyától,,Budapesten meglepetés volt a tegnapi választás eredménye, ugyanis a budapesti szavazók úgy döntöttek, hogy októberben is karácsonyt szeretnének, mert a szeretet ünnepéből soha nem elég. Gratulálunk a nyertesnek Karácsony Gergelynek és reméljük Budapest fejlődni fog és nem a ,,back in to the USSR,, irányvonalat fogja követni. Bár félős is ugyanis szocialista szivárványkoalíció nem az építésről híres. Szeretnénk azt megélni, hogy megírhassuk azt, hogy tévedtünk.

Most, hogy legyen egy kicsi székely gyalázás is a magyar ellenzéktől, úgy szeretnénk belepofázni egy kicsit a magyarországi választásokba, hogy innen mi hogyan látjuk ezt és kapjunk egy kis románozást is melléje.  Budapest egy rendkívül fontos város számunkra is, ugyanis a magyar nemzet részeként a mi fővárosunknak is tekinthetjük és érezhetjük annak ellenére, hogy nagyapáink egyszer felültek a vonatra Magyarországon és Romániában ébredtek meg úgy, hogy a vonat még az állomásból egy métert sem tett meg

Tarlós és Karácsony - Forrás Infostart

Tarlós idejében Székelyudvarhely testvérvárosa lett Budapest, a székely főváros sokat köszönhetett Budapestnek, rengeteg támogatás érkezett a városba és a volt polgármester is számos alkalommal meglátogatta Székelyudvarhelyt. Budapestre a Székelyudvarhelyiek mindig is számíthattak, bármi baj volt a nemzet fővárosa segített.
Nem titok ez senki számára sem, hanem tényként lehet kezelni, hogy a székelység a legtöbbet a jelenlegi magyar kormánytól és a fidesztől kapott és itt nem feltétlen az anyagi javakra gondolok, hanem a tisztességre, megbecsülésre és a magyar nemzet szerves részének való elfogadásra is. Ezt előtte semmiféle posztkommunista vagy szocialista kormány nem tette meg. Természetesen ezért a székelyek hálásak a kormánynak és ezt az ellenzék is meg kell értse, ha nem a gyűlölet, hanem a megértés hajtja őket.

Nyilván több száz kilóméter az ami elválasztja a két népet, viszont ez semmit nem jelent, ugyanis több tízezer székely dolgozik ma is Magyarországon és ők maguk is látják a fejlődést és van véleményük. Mi is járjuk Budapestet, én magam számos fórumot tartottam Kőbánya -Kispesten, tehát nekem is van véleményem Budapestről, pozitív és negatív is.

Tarlós István Székelyudvarhelyen

Visszatérve Székelyudvarhely testvérvárosi kapcsolatára, kiváncsi vagyok ez ugyanolyan mértékben, ugyanolyan pozitív lelkesedéssel fog-e folytatódni, ahogyan ez volt Tarlós István idejében? Remélem igen. Karácsony Gergelyre nagy felelőség került, bizonyítania kell és amíg nem teszi azt addíg se rosszat se jót nem mondhatunk róla, még akkor sem, ha nem a mi politikai nézeteinket vallja.

Nyílván el kell imerni, egy demokratikus keretek között lezajlott választáson ő nyert, ő vezetheti Budapestet és bizonyíthat, hogy jobban tudja vezetni a várost mint Tarlós.  Bizonyítani nem csak Budapestnek kell, hanem nekünk székelyeknek is, akik Budapestre mindig felnéztük, szeretjük és számos székely munkájával részt vettünk a nemzet házának a felépítésében is. Tehát nekünk székelyeknek is vagyis a ,, minek szóltok bele a magyar politikába a mi pénzünkön kategória alanyainak,, is fontos, hogy ki van kormányon, ki vezeti a nemzet fővárosát, ugyanis a magyar nemzet részei vagyunk, felelősek vagyunk mi is a védelmében, úgy is hogy megtartjuk a székely nemzeti identitásunk mellett a magyar nemzeti identitást is olyan környezetben ahol ezt 100 éve le akarják rombolni.

Én magam soha nem voltam Fideszes, de el kell ismerjem azt, hogy jól dolgoznak a nemzet érdekében, még akkor is ha volna még amit tenni.  Mi is ezt várjuk el az itthoni saját pártjainktól is, hogy tegyék a dolgukat a nemzet érdekében és pártok felett álljanak ki minden becsületes magyar, székely, csángó, cigány emberért. Ez lenne a feladata Karácsony Gergelynek is, akinek szerkesztőségünk is jó munkát kíván és gratulálunk a győzelméhez!

Tarlós Istvánnak köszönjük, a munkáját amivel szebbé tette Budapestet!

1 megjegyzés:

  1. Irigylem az optimizmusát, kedves uram. Esélyt adni ennek a nyámnyila alaknak (azért se írom le a nevét) szép dolog, csak éppen arra mutat, hogy nem veszi figyelembe a tényeket, amit az illetö egész politikai pályafutása bizonyít. Megszámlálhatatlan párt tagjaként igazi elvtelen szédelgö, gyáva, aki zuglói polgármestersége idején hagyta magát terrorizálni egy MSZP-s gengsztertöl,sunyitva lapult, amikor azok lopták a közöst, részt se vett a körzete sorsát érintö gyüléseken, és lezüllesztette a kerületét a béka sexxgge alá. Ilyen emberben bízni és esély adni neki, annyi, mint egy sorozatgyilkos megjavulásában reménykedni...

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here