A balf@sz román bürokrácia miatt engedik 15 órája szenvedni a Szovátán elütött medvét. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. november 17., vasárnap

A balf@sz román bürokrácia miatt engedik 15 órája szenvedni a Szovátán elütött medvét.

A román politikai csőcselék az udémérista csőcselékkel együtt 15 órája nem tudott egy Szovátán elütött és szenvedő medve sorsáról dönteni. Az állat láthatóan szenved óriási fájdalmai vannak. Meg nem erősített információink szerint a medve lába és a gerince van eltőrve, az állatorvost várják Csíkszeredából, hogy megállapítsák, hogy megmenthető-e a medve. 

Fotó. Csányi Attila

Közben az Udvarhelyszéki Közlekedési Info csoportban több élő videót készítettek az emberek, a medve állapotáról. A hozzászólók között számos embertelen hozzászólás érkezett, kárörvendők és olyan emberek csaptak össze, akik átlátják a helyzetet, ugyanis ez a medve az emberi hülyeség áldozata, ugyanis olyan törvényeket hoztak a nyakkendős gazemberek mordorban, ahol mint a medvék, mint pedig az emberek életét megkeserítik. Ezek a politikusok nem csak állatkínzók, de emberi életeket oltanak ki, felhasználva az állatokat. Régen Hitler ezt gázzal tette ők most medvékkel. 

A medvék száma valóban folyamatosan nő, egyre többen lesznek és nagyobb élettérre lesz szükségük. A medvék számának csökkentését tíltó törvénynek köszönhetően remélem úgy elszaporodnak, hogy a Megyei Tanács épületében is szétszedik a törvényt jováhagyó képviselőket. Őket nem tudom sajnálni ha magyarok, ha székelyek, ha románok, ugyanis kellő határozottsággal vagy akár radikális lépésekkel vagy polgári engedetlenséggel sem képesek a székely megyék lakósságát megvédeni. 

A medve Székelyföldön őshonos állat volt mindig, sőt a székelység a medvét még az ősi címerében is feltüntette. A politikumnak még ebben a nagy demokráciának hazudott rendszerben is meg kellene találja azokat a törvényeket, amelyek a tökéletes párhuzamot megtalálják az emberek és az állatok élete és védelme mellett. Szerencsétlen medve szenvedésének esete pontosan tükrözi ezt a rohadó romániai politikai rendszert, amiben székely, magyar, román, cigány és minden nemzetiség de még az állatok is áldozatok. 

Cikkünk írása alatt kaptuk az információt, hogy hosszú órák szenvedése után a medvét elszállították a helyszínről. A sorsáról viszont nincsenek új információk. Abban az esetben ha valamit megtudunk akkor jelentkezünk a részletekkel.

FRISSÍTÉS

Információink szerint a medvét ma a déli órákban meglőtték. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here