Közlemény! Székely Leszek 2021 Mozgalom ,,Ne támadják a székely nemzeti identitást és a székely nemzeti jelképeket!,, - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. november 15., péntek

Közlemény! Székely Leszek 2021 Mozgalom ,,Ne támadják a székely nemzeti identitást és a székely nemzeti jelképeket!,,


A Székely Leszek 2021 Mozgalom felháborodását fejezi ki a Magyarországi, többnyire baloldali sajtóban megjelent székely zászlót és a székelység saját székely nemzettudatát megkérdőjelező cikkek írása miatt, amely a 2004-es Magyar Kormány székelyellenes hangulatait idézik. A magyar baloldali sajtó a Székely Nemzeti Tanács 2004-ben tervezett autonómia mozgalmi székely zászló általuk vélt heraldikai hibáit hozta le, továbbá több magyar online újság szerint nem létizik sem az önálló székely nép sem olyan, hogy székely nemzettudat, ugyanis a székely nép beolvadt 1848-ban a magyar népbe, tehát jelenleg a székely a magyar boldali média szerint 1848-után nem több mint egy ragadványnév.
Felhívjuk a Gyurcsányista média figyélmét arra a tényre, hogy annak ellenére, hogy a többnyire idegenszívűekből álló Magyar Tudományos Akadémia szerint, mi székelyek nem létezünk, a mozgalmunk minden tagja magát a magyar nemzet részeként (nem a magyar nép részeként), önálló székely népként tekinti, tehát semmi joguk nincs ahhoz, hogy hamis dolgokat állítsanak a székelységről, úgy hogy erről minket meg sem kérdeztek, hogy minek tekintjük magunkat. Ha az önálló székely nép és székely nemzettudat nem fér össze nekik a magyar nemzethez való tartozással, azzal, hogy a székelység saját zászlóval, himnusszal, ősi írással rendelkezik, akkor kérjük őket határolódjanak el tőlünk és adják írásba, hogy a székelységet ők a továbbiakban nem tartják a magyar nemzet részének.


Jelenleg számos olyan szervezet van amelyik a mozgalmunkat a legszivesebben eltüntetné ugyanis mi vagyunk azok akik a leghatározottabban hírdetjük, hogy minden székleyföldön született ember a hivatalos népszámlálások alkalmával vállalja fel a székelységét, ahogyan ez 2011-ben is lehetőség volt. Akkor ezek az idegenszívűek és a székely nemzeti identitásukat megtagadó emberek a magyar nemzettudatunkat használták fel a székely ellen és azt érték el, hogy egész Romániában hivatalosan 1665 ember vallja magát székelynek.


Tehát az 1665 ember, aki székelynek vallotta magát az autómatikusan magyarnak is ugyanis a nészpámlálási nyílvántartási íven a magyar az 1100-as csoportban volt és azon belül lett feltüntetve a székely az 1103-as kóddal. Viszont ha valaki csak magyarnak vallotta magát, székelyként nem mutatták ki. Így lehet egy jogi genocídiumot végezni egy ezer évnél is idősebb népen amely mai napig is a saját területén, tehát Székelyföldön 78%-os többséget alkot és mai napig is a magyar nyelvet beszéli.

Az álljon a mozgalmunk elé, aki meg akarja akadályozni, hogy a következő 2021-es népszámláláson székelynek valljuk magunkat. Voltak olyan szervezetek, akik az 1970 -es évek kommunista felfogású román asszimilációjával riogatták az embereket 2011-ben, ebben akkor a magyar média is szerepet játszott. 2021-ben kiváncsiak vagyunk, hogy képesek lesznek-e nekünk az arcunkba vágják, hogy nem vagyunk székelyek?

1848-ban Agyagfalván összehívtak egy Székely Nemzetgyűlést, amelynél nem székely érzelmű emberek már a magyar nemzeti identitást felhasználva a székelységet lemondatták az önálló népi sőt nemzeti státuszáról, ez előtt nem sokkal a Magyar Országgyűlésből tették ki az önálló székely képviselőket. Tehát elmúlt 171-év az Agyagfalvi Székely Nemzetgyűlés után, ahol a székelység belső ellenzéke elárúlta az őseit és most ébredni kezdtünk. Ha 2021-ben csak 10 000 ember fogja magát székelynek tekinteni (ami reméljük sökkal több lesz) akkor is arra számolniuk kell, hogy azonnal össze fogjuk hívni a Székely Nemzetgyűlést és érvénytelennek fogjuk nyílvánítani az 1848-as Agyagfalvi Székely Nemzetgyűlés határozatát, és a népek önrendelkezési jogának értelmében is 10 000 székelyként is önálló székely népként fogjuk definiálni magunkat, ahol elhatárolódunk azoktól akik megtagadták azt, hogy a népszámláláson székelynek vallják magukat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here