Takony munka RMDSZ módra Székelykeresztúron! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. november 4., hétfő

Takony munka RMDSZ módra Székelykeresztúron!


Székelykeresztúr városával csúfolkodik Borboly Csaba is a weboldalán, ugyanis azt írja, hogy ,,Dolgoznak Székelykeresztúron,, A Budai Nagy Antal utca állapota inkább a pityókaföldek állapotával volt összehasonítható ugyanis ha az ember egy gödröt ki akart kerülni akkor bele ment kettőbe. Borboly elnök úr arról is híres, hogy remek precíz út felületeket tud csináltatni Hargita megyében, bár néha az aszfalt egy kicsivel vékonyabb lesz, de na ...senki ne elégedetlenkedjen, mert ők tudják mi a jó munka.

Kép forrása: Változás Székelykeresztúr Facebook oldala

Székelykeresztúr és a környéke az RMDSZ számára egy mostoha gyermek, ugyanis ez az a környék, ami a legkevésbé fejlődik, a legkisebb fizetések vannak. A város élén még a tulipánosok vannak, de remélhetőleg nem ők lesznek hamarosan, ugyanis nem ilyen munkát, nem ilyen életkörülményeket érdemelnek a kistérség lakói. 

A Budai Nagy Antal utca állapota még az úgynevezett ,,felújítás,, után is tökéletesen tükrözi a posztkommunista erdélyi magyar közképviselet 30 éves próbálkozásait. Cikkünkben rákérdeznénk Borboly Csabára, hogy miként értékeli most az út állapotát, de sajnos nem tudjuk ezt megtenni ugyanis Borboly Csaba letiltott minket. Hát nagyon sajnáljuk. Pedig mi is ,,kezünkbe véve a szerszámunkat,, próbáljuk a székely embereket tájékoztatni a történésekről.

Kép forrása: Változás Székelykeresztúr Facebook oldala


1.200.000 lejnyi aszfalt és mégis takony munka, olyan igazi RMDSZ-es, olyan jó kis posztkommunista időszakra emlékeztető, nosztalgiát ébresztő út lett amikor még az 1300-as ,,Kárpátok bosszújával,, vagy a ,,papír jaguárokkal,, kemény 15 km/órás sebességgel csapattuk és a Bódi Gusztis kazetta ugrált a lejátszóban menet közben a jó útnak köszönhetően. 

Az önkormányzati választások kemények lesznek, de Székelykeresztúr és Kistérsége is fel kell ébredjen és el kell döntenie, hogy a posztkommunizmus időszakát folytatja az RMDSZ-el vagy képes a jövőbe tekinteni és azokat az embereket támogatni, akik építeni szeretnének és nem tokány munkával, hanem olyan munkával amit Székelykeresztúr és a kistérségében élő székelyek is megérdemelnek. 

Kép forrása: Változás Székelykeresztúr Facebook oldala

Szerintünk szükség van egy változásra, tehát hajrá Változás Székelykeresztúr!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here