Választhatsz székely, a nemzeti identitását elhagyó bakkszász és a Munténiai analfabéta között! HunRo rád bízza a döntést, Tőkés érvénytelent akar! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. november 14., csütörtök

Választhatsz székely, a nemzeti identitását elhagyó bakkszász és a Munténiai analfabéta között! HunRo rád bízza a döntést, Tőkés érvénytelent akar!


Nagy viták vannak a különböző székely csoportokban a facebookon, hogy kit kellene támogatni az elnökválasztáson a nemzeti identitását elhagyó bakkszász és a Munténiai analfabéta között. Hírtelen Székelyföld területén is annyi politikához értő ember lett, hogy erre a célra egy cikket bizony kellett írnunk.Nézzük milyen lehetőségek vannak! Ott van nekünk a bakkszász elnök, Klaus Iohannis amelyik azzal dicsekedik, hogy oláhországban ők példásan kezelik a nemzeti kisebbségeket. Nyílván ezt Beke Istvánék és Szőcs Zoltánék ügyéből láthatjuk is, ahogyan a Csibi Barna elleni döntésről is ahol 1 év börtönt kapott 4 évre felfüggesztve.

Ott van nekünk a Viorika DánCsilla, aki angol tudásával egy román nyelvű Sas-Kabarét vetített elénk. És a politikai megnyílvánulásai nem arról híresek, hogy egy lángelme lenne a szőke fürtök alatt.
Most egy olyan helyzet alakult ki ahol két rossz van, el lehet dönteni melyikre szavazzunk Kelemen HunRo is azt tanácsolja az  RMDSZ féle magyaroknak, hogy úgy döntsenek ahogy szeretnének, ha kommunista szimpátiát szeretnének akkor Viorica Dăncilă legyen, ha meg egy liberális csürhe között lévő jelöltet akko Klaus Iohannist.

Sokan viszont olvashatjuk a hozzászólásokból, hogy eszük ágában sincs elmenjenek szavazni. Nem látják értelmét még akkor sem ha ismerve az elmúlt választások következményeit számos esetben szavaztak olyan emberek helyett is akik több mint 20 éve halottak.

Talán Tőkés László van a legközelebb az igazsághoz, ugyanis ő azt mondja, hogy talpra székely és nyomás szavazni de addig nyomjad a pecsétet a két jelöltre amíg a tinta a szavazókörzetben is elfogy. Mi is elégedettségünkben az autonómia ,,melletti,, kemény kiállások miatt elmegyünk és még üzenünk is nekik, ha marad hely a papíron AUTONÓMIÁT, ÖNRENDELKEZÉST  SZÉKELYFÖLDNEK ÉS SZABADSÁGOT BEKE ISTVÁNNAK ÉS SZŐCS ZOLTÁNNAK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here