Viorica Dăncilă a Székelyek Világszövetsége képviseletére szorulna? Megkérdezzük tőle is! A cikkünk frissülni fog! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. november 1., péntek

Viorica Dăncilă a Székelyek Világszövetsége képviseletére szorulna? Megkérdezzük tőle is! A cikkünk frissülni fog!

Viorica Dăncilă a Székelyek Világszövetsége képviseletére szorulna? Megkérdezzük tőle is! A Székelyek Világszövetsége oldalán, elég meredek állítást olvashatunk, ugyanis állítólag maga Viorica Dăncilă kérte fel a Székelyek Világszövetségének, nem tudni melyik alapítótagját, hogy ,,képviselje Romániát az új kormányban,,.  Az SZVSZ képvielője meg visszautasította a lehetőséget ugyanis a kormány jelenleg a székelyellennes RMDSZ-t támogatja.

Cikkünkben szeretnénk felkérni a Székelyek Világszövetségét nevezze meg a Viorica Dăncilă által felkért SZVSZ-alapítótagot és erről a felkérésről hozzák nyílvánosságra az írott dokumentumot, ugyanis törvényesen írásban tudhatta Viorica Dăncilă ezt megtenni. A szerkesztőségünk keresni fogja levél formájában Viorica Dăncilăt és megkérdezzük, hogy egyáltalán hallott-e már az SZVSZ-rő vagy megtörtént-e ez az SZVSZ állítás. 

Érdekes módon fejezi be a Székelyek Világszövetsége a közleményét. Ugyanis mi nem érezzük azt, hogy a székely népet megtagadták volna bárkik is, akár a Magyar Kormány akár más politikai szervezetek is, legalábbis a Székelyek Világszövetsége kezdeményezését biztosan nem tudták megtagadni, ugyanis a Székely Honossági Népszavazási kezdeményezést nem az SZVSZ kezdeményezte hanem Váradi Barna. Az SZVSZ csak felvállalta és támogatta ezt, amit a parlament elutasított ugyanis ez nem volt kellőképpen tálalva és elmagyarázva a parlamenti képviselőknek, nyílván a folyamatos SZVSZ kormánykritika is rátette a sikertelenség bélyegét erre a kezdeményezésre, amivel egyenesen árulóknak nevezik a magyar nemzeti kormány képviselőit.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here