A magyar baloldali szivárványkoalíciós csőcselék betámadta Bajna legújabb nemzeti rap számát a YouTube-on! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. december 30., hétfő

A magyar baloldali szivárványkoalíciós csőcselék betámadta Bajna legújabb nemzeti rap számát a YouTube-on!


A magyar baloldali szivárványkoalíciós csőcselék betámadta Bajna legújabb nemzeti rap számát a YouTube-on!  A szivárványkoalíciós csőcselék szerint, aki Orbán Viktort megdícséri bármiben is az náci vagy oláh! Jaaa és szerintük Hunyadi János is román volt. A náci székelyekek meg ugye románok, akik nincs mit keressenek Budapesten és nem szabad ott semmit forgatni.

Bajna Levente 


Ez a káros réteg, ez a baloldali magyar söpredék szokta álltatában a szólásszabadságot hiányolni, de úgy látszik, hogy az Orbán ha szerintük diktátor, akkor nem jól végzi a dolgát, ugyanis egy diktatúrában nem lehet az ellenzéknek ilyen székely vagy magyarellenes véleményeket közzétenni vagy kiokádni.

A magyar baloldal szánalmas gyűlölködése fogja a saját sírjukat megásni, ugyanis minél jobban gyűlölik a jobboldalt annál hiteltelenebbé, annál gyengébbé vállnak ugyanis a magyarok több mint kétharmada elutasítja ezt a fajta nemzetáruló politikát, gyűlöletet amit a szivárványkoalíció pártjai terjesztenek.  Bátor embereknek tartjuk őket, de szeretnénk őket személyesen is megismerni és várjuk őket a ,,románok,, a ,,román székelyek közé,, hogy bátorságukat merjék itt is bizonyítani és ne csak a Magyarország határain belül merjenek vacsogni.


Az Orbán elleni gyűlöletük nagyban segíti a magyar nemzet összes népének mégjobb összefogását. A csőcselék mára már egy kis pattogó kisebbség lett Magyarországon ami szintén képes összefogni de ők a gyűlöletre építenek. Felrugják a keresztény értékeket és a normálitás határán túlmenő genderizmust próbálnak letólni az emberek torkán. Nem értik, hogy erre a magyar emberek többségének nincs igénye és a jövőben sem lesz. A magyar zászló meg a piros, fehér, zöld és nem a szivárványos reklámzászló!

Írásomban nem a gyűlölet vezérel, hanem a düh, mivel ezeket az embereket nem gyűlölöm, hanem sajnálom. Sajnálom őket azért, mert ellenségeik a saját nemzetüknek, elleségeik saját maguknak. Sajnálom őket azért, mert a politika véleménynyílvánítás miatt az elszakított területeken élő magyarok és székelyeket használják fel az Orbán Viktor elleni politikai propagandáikba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here