A Román Rendőrség még nem válaszolt Szabó Attila-Mihály feljelentésére, a Sepsi OSK- Dinamó mérkőzés után történt támadás után sem! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. december 14., szombat

A Román Rendőrség még nem válaszolt Szabó Attila-Mihály feljelentésére, a Sepsi OSK- Dinamó mérkőzés után történt támadás után sem!


Szeptemberben történt, hogy Sepsi OSK- Dinamó mérkőzésen  után a Dinamó magyarellenes szurkolói közül három ember megtámadta az utcán Szabó Attila-Mihályt a Székely Leszek 2021 Mozgalom társelnökét. A Dinamó szurkolók arcon csapták Szabó Attila-Mihályt egy olyan kérdésre adott válaszért, hogy ő román vagy széklely. Attila válasza természetesen a székely volt.


Mivel Attilának szemtanú is áll a rendelkezésre, feljelentést tett a rendőrségen, de mai napig sem kapott semmi választ a rendőrségtől. Ezért újra beadjuk a feljelentést és abban az esetben ha a rendőrség nem intézkedik tüntetésekkel és további törvényes intézkedésekkel fogjuk felhívni a figyelmet arra, hogy a román sovinizmust, magyarellenességet a rendőrség elnézi és kettős mércét használnak ellenünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here