A Székelyek Világszövetsége rágalmazó kampányba kezdett a mozgalmunk ellen! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. december 12., csütörtök

A Székelyek Világszövetsége rágalmazó kampányba kezdett a mozgalmunk ellen!


A románoktól rettegő, Amerikáig szökött politikai menekült, András Mihály, akiről a magyar media is egy provokátorként ír, a fórumunk után az irigységi ráta legmagasabb fokára ugrott ahol, a Székely Leszek 2021 Mozgalom tagjait kezdi támadni és a mozgalom elnökét Benke Csabát próbálja valótlanságokkal besározni.


András Mihály az a sorosista provokátor, aki a székelységet felhasználva félrománként (amit egyébként titkol) amerikai nyomásra próbálja a magyarsággal és a Magyar Kormánnyal szembeállítani. Tudomásunk van róla, hogy az amerikai hadseregnél vallató tiszt volt és meg nem erősített információnk szerint a CIA – embere. András Mihály jelenleg azokat az embereket támadja akik a valódi Székelyek Világszövetsége programját dolgozták ki és építették fel a hivatalosan csak idén bejegyzett szervezetnek.


András Mihály - a kép forrása YouTube

A Székely Leszek 2021 Mozgalom, a Székely Leszek 2021 Mozgalom Ifjúsági Tagozata valamint a Néri Szent Fülöp Egyesület teljes mértékben elhatárolódik a magát Székelyek Világszövetségének nevező provokatív nemzetbomlasztó és amerikai háttérvezetéssel rendelkező szervezet összes tagjától és minden politikai lépésüktől. Felhívjuk a székelység figyelmét arra, hogy András Mihály személyétől óvakodjanak ugyanis mindenkinek adja a szépet, de az első lehetséges alkalomnál hátbaszúrja a bajtársait, erről a mozgalmunk jelenlegi szimpatizánsai is beszélni tudnának, továbba az SZVSZ volt tagjai is. Az alábbi videóban még az is kiderül, hogy egy komolytalan szervezet még ,,királyi amerikai nagykövetnek,, nevezi ki.  Felhívjuk a székelység figyelmét továbbá arra a dologra is, hogy az SZVSZ előző logója teljes mértékben megegyezett a Boliviai elnök ellen kitervelt támadással gyanusított Tóásó Elődék  ,, Legion Siculis,, tehát Székely Légió logójával, amit terrorszervezetként tartanak számon. Amikor tagjaink és szimpatizánsaink kérdőre vonták András Mihályt ő heves magyarázkodásokba kezdett, hogy ő tőle lopták el  a Székely Légió logóját.


A mozgalmunk elnöke a továbbiakban András Mihály ellen feljelentést tesz becsületsértés miatt!

2 megjegyzés:

  1. Mihály András az MVSZ-szel is együttműködik. Kérdés, hogy Mihály és Patrubány milyen szervezeti kapcsolatban vannak egymással...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Patrubány Miklós komolytalan embernek tartja András Mihályt. Egyszer találkoztak, ahol én is ott voltam, akkor még az SZVSZ tagjaként behívott minket Patrubány Miklós az irodájába és beszélgettünk az Ön által sokat kritizált aláírásgyűjtésükről. András Mihály valóban egy közveszélyes provokátor és hazug ember, de ezt gondolom Önnek nem is kell mondjam, mert Önt is eleget támadta.

      Törlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here