A gyurcsányista tábor barmai hiába tüntettek Wass Albert szobor ellen, Wass Albert a Nemzeti alaptantervbe is bekerült! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. január 11., szombat

A gyurcsányista tábor barmai hiába tüntettek Wass Albert szobor ellen, Wass Albert a Nemzeti alaptantervbe is bekerült!


A gyurcsányista tábor barmai, a DK, MSZP és néhány 0%-ot megközelítő semminek nevezhető párt szimpatizánsai hiába tüntettek Wass Albert szobor ellen, Wass Albert a Nemzeti alaptantervbe is bekerült, az ,,Adjátok vissza a hegyeimet!,, művével. Talán majd e gyurcsányista tábor gyerekeibe valami nemzetszeretet is fog szorúlni, ha már az a szüleikben nem tudott kialakulni. Olyan idióta tábor van belőlük, hogy ez a tábor adta már Budapest főpolgármesterét is, aki szerint Wass Albert náci.


Gróf szentegyedi és cegei Wass Albert (Válaszút, 1908. január 8.Astor, Florida, 1998. február 17.)


Az ATV Egyenes beszéd műsorában még a műsorvezető, Rónai Egon is Wass Albertet antiszemitának nevezte egy Tarlós Istvánnal készített interjúban. Tarlós István erre az állításra példás választ adott, amivel már a műsorvezető nem tudott semmit sem kezdeni. Wass Albert megosztó személyiség, de Tarlós István szerint nem volt antiszemita, hozzátéve, hogy Lukács György életművében is vannak ellentmondások. Tarlós István szerint Wass Albert sok magyar ember félelmének, fájdalmának adott hangot fájóan és érzékletesen.

A magyarországi baloldal annyira gyenge politikailag, hogy nem tudnak semmiféle támadási felületet találni a jelenlegi magyar kormányon, ezért számukra a gyűlöletkeltés lehet az egyetlen fegyver, aminek a levét a külhoni magyarok, székelyek isszák meg. 

Szerk.meg. Szerintünk meg nem Wass Albert volt náci, hanem azok felmenői akik Budapestről deportált zsidó családok házában élnek, ahogy mai napig is él a csőcselék vezetője, Gyurcsány Ferenc is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here