Bákóiak voltak a magyarellenes táblarongálók? - Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség Közleménye - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Politikai blog, vélemények, kritikák, beszámolók, érdekességek...

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. január 6., hétfő

Bákóiak voltak a magyarellenes táblarongálók? - Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség Közleménye

Közlemény az éjszakai helységjelző táblák megrongálásáról
A Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség 2020 január 5-én a reggeli órákban értesült a város Csíkszereda felé vezető kijáratánál található helységjelző tábla rongálásáról.
Térfigyelő kamerák segítségével elkezdtük az elkövetők beazonosítását. Munkánk közben további települések helységjelző tábláinak megrongálásáról is értesültünk, melyek szerint a maréfalvi, a szentléleki, valamint a hármasfalui helységjelző táblákat is megrongálták az éjszaka folyamán
.
A Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség több órás munkájának eredményeként beszámolhatunk arról, hogy szombaton, január 4-én, 23:27 órakor egy Bákó megyei rendszámú személyautó érkezett be Székelyudvarhelyre, amelyik a város Csíkszereda felé vezető kijáratánál, a helységjelző táblánál 23:34 órakor állt meg, az utasai pedig megrongálták azt.
A rongálás bűncselekménynek minősül, aminek a kivizsgálása a Nemzeti Rendőrség hatáskörébe tartozik, ezért a helyi rendőrség munkatársai a beazonosított autó rendszámát és a felvételeket átadták a Nemzeti Rendőrség munkatársainak, hogy a hatályos büntető törvénykönyv jogszabályainak értelmében megtörténhessen a tettes(ek) felelősségre vonása.
A Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség vezetősége

1 megjegyzés:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here