A Székely Leszek 2021 Mozgalom tagjai nem támogatják aláírásukkal az RMDSZ-es önkormányztati jelölteket. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. február 15., szombat

A Székely Leszek 2021 Mozgalom tagjai nem támogatják aláírásukkal az RMDSZ-es önkormányztati jelölteket.A Székely Leszek 2021 Mozgalom tagjai nem támogatják aláírásukkal az RMDSZ-es önkormányztati jelölteket. Ennek oka az RMDSZ lagymatag hozzáállása a székely önrendelkezési törekvésekhez és az elmúlt 30 év eredménytelen politizálása. Mozgalmunk szerint, ami nem megy azt nem kell erőlteni és le kell cserélni őket egy új politikai szervezetre, amely az egységet, az önrendelkezés melletti érdemi kiállást és az őszinteséget továbbá a választókkal szembeni tisztességet képviseli.

Véleményünk szerint esélyt kell adni az Erdélyi Magyar Szövetségnek, hogy bizonyítsanak, hogy mutassák meg, hogy a tulipánon túl is van magyar és székely jövő. A megszokott rosszhoz való ragaszkodás nem engedi a székely közösséget fejlődni, lefolytja a támogatásokat és az egység megteremtése ellen dolgozik.

Az RMDSZ-nek volt 30 éve bizonyítani, ma már több esélyt tőlünk nem kapnak, de a jövőben sem!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here