A székelyek nem rasszisták! A székely egy zárt társnemzet a magyarral évszázadok óta! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Politikai blog, vélemények, kritikák, beszámolók, érdekességek...

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. február 2., vasárnap

A székelyek nem rasszisták! A székely egy zárt társnemzet a magyarral évszázadok óta!


A székelyeket a Ditró vendégmunkások után több helyi lap és külföldi lapok is rasszistának, idegengyűlölőnek tituláltak nem ismerve azt a történelmi tényt, hogy a székely egy zárt társnemzet a magyarral évszázadok óta, egy határvédő nemzet, amely évszázadokkal ezelőtt már védte Kárpát-medencében élő nemzetiségeket, népeket.

 Amikor megírtam az előző cikket tökéletesen tudtam a vélemények megoszlanak. Sokan a vendégmunkást migránsokkal azonosítják, ami szégyen és ez bármennyire is tisztelem a ditróiakat, most stratégai szempontból hülyeséget csináltak. Ditró egy igazi székely falu, ahol még Székely Nemzetgyűlést is tartottak 2006 ban. Érthető, hogy tartanak a migránsoktól , de nem két szerencsétlen vendégmunkástól kell tartani és főleg nem őket támadni ki. Nincs munkaerő mert kicsik a fizetések és elmegyünk akár 3000 km-re is hogy tudjunk mi is felzárkózni de arra a pénzre minden ember rádolgozik. Ezt azoknak nem kell mondani, akik évek óta végeznek kemény munkát a németnek, hollandnak, ahol a hátuk mögött egy nagypofájú lengyel munkavezető ordibál.

A média most teljesen Ditróra koncentrál, az egész média sőt az RMDSZ -es vezetés is elítéli a ditrói embereket, még a CNCD elnöke, Asztalos Csaba is ellenük beszélt. De ha politika előjön, akkor a vele kéz a kézben járó erdélyi egyházak fejei is bele kell szóljanak az egészbe és itt az egyházak is a ditrói embereket szólják le. Dr. Jakubinyi György Miklós nyugalmazott gyulafehérvári érsek elítélte a helyi emberek mellett kiálló segédlelkészt is. 

A médiának és a fent említett embereknek, szervezeteknek és az egyházaknak is meg kell érteni, hogy egy közösség döntése sokkal erősebb mint egy alig 30 éves sóhivatal döntésénél vagy egy elnyomó hatalmat szolgáló fiókszervezet döntésénél, amely sok esetben a saját nemzete ellen dönt és beszél. A székely nép nem egy esetben kinyílvánította, hogy zárt közösség, nem kívánnak beolvadni egyetlen más népbe sem, nem kérnek a nyakukra egyetlen más népet sem. Így tudott megmaradni Európa egyik legősibb nemzete, a székely nemzet. 

A székelység faluként is lejegyezte a helyi falutörvényekben, hogy akár egy másik faluból is mikor költözhetett be egy másik székely család is. Ez öröklődött az emberekben. Bár jelenleg ugyanezek a székelyellenes erők, akik magyarul is beszélnek a székely nemzeti öntudatot irtják, szabályosan becsapják a székely embereket,  70-es évek béli oláh veszéllyel riogatnak a népszámlálások alkalmával  a székelyeket kérve őket ne vallják magukat székelynek. Bebizonyították most ditróban is, hogy nem a székely emberek mellett vannak, hanem ők az elnyomó hatalom beépített embereik

Miért történt meg ez, hogy már a helyi vállalkozók is Sri Lanka-i munkaerőt alkalmaznak és nem székely embereket?  A válasz egyszerű, azért mert a Sri Lanka-i munkás örvend annak, hogy 10-12 órában minimálbér alatt 800 lejért robotolhat. A székely vállalkozók nagy része az RMDSZ táborban vannak, ahol egymás között sunyi módon az egyszerre nagy nyereség reményében összebeszélnek és tudatosan alacsonyan tartják a béreket. Senki ne gondolja, hogy nem tudnának többet adni, de miért adnának többet az embereknek ugye, ha egyszerre jó nagyot lehet kaszálni.Ha meg a székely nem dolgozik annyi pénzért, akkor hozzuk az olcsó munkaerőt, a székely meg menjen a szeme világába. 

Ez az igazság, kedves Olvasó, ez a szín tiszta igazság, hogy a sajátjaink azok, akik minket elnyomnak, nem a román, hanem ezek az élősködők, akik nyereségvágyból Neptuni paktumokat csinálnak, eladva a székely és magyar közképviseleti státuszt, eladva ezzel az érdekeink képviseletét. Ezt tudja mindenki már, hogy a székely megyék Románia egyik legszegényebb megyéi. Az oláhokról lehet mondani annyi rosszat hogy estig sorolhatnám, de azt tudni kell évi 7 millió eurót adnak az erdélyi magyarságnak, amit az RMDSZ ránk kellene költsön, erre fel pártpénzként kezelik az egészet, tehát meglopják az erdélyi magyarságot!


 Mi lenne akkor, ha sorozatos perekkel követelnék annak a mára már 7 millió eurónak azon részét, amit elosztva az erdélyi magyarság számával nekünk járna? Na akkor az RMDSZ és a hozzá tartozó fiókszervezetek, egyházak, egyesületek mind hopponmaradnának. El kellene gondolkodjanak, hogy érdemes-e a székely civil emberekkel b@szakodni!  

1 megjegyzés:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here