Az RMDSZ-es ,,nyugdíjas hadsereg,, támadásai. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. február 19., szerda

Az RMDSZ-es ,,nyugdíjas hadsereg,, támadásai.Úgy támadják az ellenzéket az RMDSZ-es ,,nyugdíjas hadsereg,, tagjai, mint a Gyurcsányista tábor a nemzeti érzelműeket. Az ÉN IS SZÉKELY VAGYOK csoportban néhány véres szájú posztkommunista betámadta az oldalunkat és szerintük csak az RMDSZ-es a jó magyar.  Kritizálni senki ne merje a román rendszert hűen szolgáló 30 éves RMDSZ-t, mert a ,,nyugdíjas hadsereg,, támadni fog.

A kép csak illusztráció

Érdekes módon az ,,udémérista,, hozzászólók többsége román családi névvel rendelkezik, vagy büszke arra, hogy román férfihez ment hozzá, és szégyelli azokat a székelyeket, akik kritizálni merik a Kelemen vezette brigádot. Nyílván a kritikákat alátámasztjuk és amikor bizonyítékokkal jövünk a nemzetáruló társaság elé, azonnal mi leszünk a gonoszak, mi vagyunk a rosszak.

Nagyon sok esetben előhozzák, hogy össze kell fogni a magyarságnak. Milyen szép frázis, csak kár, hogy ez éppen üres dolog, ugyanis ez nem működik. Az egység megteremtését eddig egyetlen egy nép, politikus sem tudta megcsinálni. Nem lehet, ugyanis mi emberek különbözőek vagyunk, elvek alapján döntünk és működünk.

Vegyünk egy példát, ha én azt kérném Öntől, hogy szavazzon a Gyurcsány táborra a magyar egység megteremtése érdekében, Ön megtenné? Nyílván aki nemzeti érzelmű az nem teszi meg ezt. Ezt viszont az RMDSZ-es fanatikusok egyszerűen nem értik meg, hogy  vannak, akik semmi pénzért sem szavazna az RMDSZ-re. Nekünk ez olyan, mintha azt kérnék tőlünk, hogy a PRM -re vagy Gyurcsányra szavazzunk.

Gonoszak vagyunk...igen tudjuk, hogyan is kérdezhetünk olyant, hogy mit tett a 30 év alatt az RMDSZ a székelység érdekében. (szerk.megj. Vajon erre miért nem adnak választ?) Mi van a székely önrendelkezés érdemi támogatásával? Hol van az erdélyi magyarságnak szánt 7 millió euró amit a Román Állam ad? Az RMDSZ szimpatizánsai bármilyen sértő számukra, szerintünk olyan csipásak hogy a szemüket nem tudják (vagy nem akarják) kinyítani. De valószínűleg süketek is, mert nem is hallják meg azt, hogy az RMDSZ miket csinál. Csak az Erdélyi Televízió propagandájából tájékozódnak, ahol Kelemen lett új Nicolaie Ceaușescu!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here