By By USA! Újra itthon a Székely Vegán! Isten hozott Robi! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Politikai blog, vélemények, kritikák, beszámolók, érdekességek...

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. február 8., szombat

By By USA! Újra itthon a Székely Vegán! Isten hozott Robi!Évek óta követem a kézdivásárhelyi Fülöp Róbert, a Székely Vegán Youtube csatornáját. Robi egy nagyon barátságos és humoros ember, akit több mint 24000 ember követ. Robi 15 éve kalandos életet kezdett el az Egyesült Államokban. Dolgozott és dolgozott, majd nyitott Connecticutben egy számítógépes üzletet. Egy videójában elmondta, hogy az is már megtörtént, hogy székely ember adott munkát amerikai embereknek.

Fülöp Róbert - Székely Vegán

Robi video blog karrierje a Floridai Naplesben kezdődött, ahol vásárolt egy területet és saját maga építette házát és banán, papaya és egyéb gyülölcsökből álló ültetvényét rendezte Rocky kutyájával. Robi munkavállalással került az USÁ-ba és ahogy ő mondta ,,egy kicsit túltartózkodtam,,. Állítólag egy Budapesti rosszakarójának köszönhetően került a bevándorlási hivatal kezébe, ahol Robi floridai életének keresztbe tettek, bíróságra vitték és elég hosszas procedúra után jött a döntés, Robi haza jön. Eladta a farmot, és 50 államon keresztül végigutazta az Egyesült Államokat majd Amerikai magyar barátjai Connecticutban elbúcsúztatták Robit.

Robi már egy hete Budapestre érkezett, majd Nyíregyháza után a tegnap már Kolozsváron volt és várjuk Robit haza Székelyföldre és Sepsiszentgyörgyre is. Reméljük a Kovászna megyei Torja még több örömöt és még több kalandot fog adni, mint a Floridai Naples.

 Isten hozott újra itthon Robi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here