Gyűlöleletkeltéssel vádolja a székelyeket az RMDSZ és a Magyarországi közmédiát okolja a Sri Lanka-i vendégmunkások és a Ditróiak közötti konfliktus miatt. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Politikai blog, vélemények, kritikák, beszámolók, érdekességek...

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. február 5., szerda

Gyűlöleletkeltéssel vádolja a székelyeket az RMDSZ és a Magyarországi közmédiát okolja a Sri Lanka-i vendégmunkások és a Ditróiak közötti konfliktus miatt.Gyűlöleletkeltéssel vádolja a székelyeket az RMDSZ és a Magyarországi közmédiát okolja a Sri Lanka-i vendégmunkások és a Ditróiak közötti konfliktus miatt. Az erdélyi magyar RMDSZ média még erre egy lapáttal rá is tett, ugyanis hevesebb indulatokat keltettek a székely Ditróikban. Az RMDSZ képviselői és többek között a CNCD azaz Romániai Diszkriminációellenes Tanács vezetője, Asztalos Csaba egy román szélsőséges tévében nyilatkozta, hogy a Magyarországi kormánymédia a felelős a vendégmunkások és a Ditróiak közötti konfliktus kiélezésében, ugyanis a székelyek onnan informálódnak és nem a román tévékből.


Gondoljunk bele, hogy ez tulajdonképpen a Ditrói nép lenézése sőt egyenesen hülyének nézése volt, ugyanis a Ditróiak szerint a vendégmunkásokra nem is lenne szükség, ha jobban megfizetnék a munkásokat és tisztességesen bánnának a dolgozókkal.  Az erdélyi magyar autonómiapárti pártok, elítélték az RMDSZ provokatív megnyílvánulsait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here