Gyurcsánynénak rémálmai lehetnek! Omlik az álma, az Európai Egyesült Államok! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. február 1., szombat

Gyurcsánynénak rémálmai lehetnek! Omlik az álma, az Európai Egyesült Államok!Az öszödi böszme felesége talán már az éjjel rémálmokkal küzdött, ugyanis az Egyesült Királyság kilépett az EU-ból és ők már biztos nem lesznek  az Európai Egyesült Államok része, ahogyan ez Gyurcsányné szerette volna.  Az angolok beintettek a totális diktatúrát, a nemzetállamok megszüntetését, a nemzettudatok lerombolását fő célul kitűző Európai Uniónak és inkompetens vezetőinek.


Az EU élt szebb napokat is, de látszik, hogy a Szovjetúnióhoz hasonlóan hamarosan szét fog esni. Ennek az oka az, hogy a jobboldali  eszme, a nemzethez való ragaszkodás újra erősödik és a mai értelmében vett balliberális romboló eszmeiség agymenései, a genderelméletekkel, a keresztényellenes értékrenddel a béka segge elá kerül. Ezen bukott eszmeiség emberei vezetik még az EU-t, de ezen emberek fogják ezt leépíteni is, ugyanis a vezetői inkompetenciájuk, a döntéseik olyannyira szánalmasak, hogy az Európai Uniót már nagyon kevés ember veszi komolyan.

Már az a kérdés mikor bukkanhat elő egy Huxit vagy egy Italexit, ugyanis az illegális migráció okozta  nyomás, amit egyébként az amerikai szabadkőműves háttérhatalom támogat az EU gazdasági gyengítése miatt és az Amerikai nagyhatalmi rendszer megmaradása miatt bizony megfeküdte a gyomrát az egészséges nemzeti érzelmű országoknak, olyanoknak , mint az Orbán Viktor vezette Magyarország és a Salvini vonalú Olaszországnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here