Koronavírus avagy amiről a média nem beszél! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. február 27., csütörtök

Koronavírus avagy amiről a média nem beszél!A koronavívusról olvashatunk napokban bőven a médiában, láthatjuk a tévés beszámolókban hány ember halt meg, hol jelent meg. A média azt állítja, hogy egy Kínai piacon jelent meg ez a vírus, aminek a neve egyből koronavírus lett. Lehet ez most összeesküvéselméletnek fog hangzani, de az a vírus meg vagyok győződve, hogy egy kínai labor kémcsővében kikevert hadifegyver lehet, amely csapnivaló kezekbe került és onnan szabaddá engedték.


Több Kínai magasrangú politikai vezető mesét arról, hogy népességtúlszaporodás van és valószínüleg egy bújtatott genocídiumról lehet szó. Csoda, hogy még ez nem derült ki sőt ez ellen senki még feljelentést nem tett. Több országban órisási hisztéria van,  bevásárlási lázzal, ugyanis sokan be szeretnének zárkózni amíg ezt a vírust meg nem állítják.
Kínában ahogy tudjuk kasztrendszer van, meg van szabva az, hogy hány gyerek születhet nekik. Kína és az USA is óriási versenyben vannak, ki lesz majd a világországok között a legerősebb. Nem szabad bedőlni a tömeghisztériának, óvatosnak kell lenni, de ne vágjunk senkit az utcán pofán ha csak tüsszent egyet és köhög.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here