Nemcsak Magyarországon, de a Kolozsvári BBTE Magyar nyelv és irodalomszakos tanárai szerint is Wass Albert és Nyírő Gyula nácik? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. február 16., vasárnap

Nemcsak Magyarországon, de a Kolozsvári BBTE Magyar nyelv és irodalomszakos tanárai szerint is Wass Albert és Nyírő Gyula nácik?

Nemcsak Magyarországon, de a Kolozsvári BBTE Magyar nyelv és irodalomszakos tanárai szerint is Wass Alber és Nyírő Gyula nácik? A kolozsvári BBTE BTK Magyar Irodalomtudományi Intézete szolidaritását fejezte ki a szélső baloldali és liberális magyar egyetemi oktatókkal, akik sok esetben a facebookon nácizták Wass Alberetet és Nyírő Gyulát.Feltettük a kérdést a kolozsvári BBTE BTK Magyar Irodalomtudományi Intézetének közösségi oldalán, hogy szerintük Wass Albert és Nyírő Gyula nácik, de a balliberális eszmeiség és kommunista időkre emlékeztető cenzúrába botlottunk, ugyanis a kérdésünkre választ sem kaptunk, csak egy tíltást, hogy ne tudjuk a véleményünket kifejteni.

A genderista beteges oktatás tehát felütötte a fejét Kolozsváron is. A diákok véleményét valószinűleg a BBTE BTK Magyar Irodalomtudományi Intézete a közleménye előtt fel sem mérhette, ugyanis tudomásunk szerint a magyar diákok többsége magyar nemzeti érzelmű oktatást szeretne és nem holmi genderista liberális és antifasiszta provokációkat, amiket Soros pénzén próbálnak népszerűsíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here