Székelykeresztúri ,,román trikoloros tanácsosék ,, zavarták meg az Erdélyi Magyar Szövetség utcafórumát - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. február 24., hétfő

Székelykeresztúri ,,román trikoloros tanácsosék ,, zavarták meg az Erdélyi Magyar Szövetség utcafórumát

Székelykeresztúr azt kell mondanunk egy olyan város ahol a vezetés éppen a halálán van, de az emberek kezdenek észhez térni és úgy néz ki, hogy az Erdélyi Magyar Szövetség és a Változás Székelykeresztúr csapata átveszi a vezetést a ,,román trikoloros RMDSZ tanácsosoktól,,. Barabás Zoltán vállalkozó és RMDSZ -es tanácsos úgy látta jónak, hogy az Erdélyi Magyar Szövetség és a Változás Székelykeresztúr utcafórumán troll performanszot kell előadjon, bár ez a performansz inkább az önszivatás kategóriájába került, ugyanis a közösségi oldalon a székelykeresztúriak rendbe tették a provokáló RMDSZ-es tanácsost.


A Változás Székelykeresztúr oldal közleményt adott ki ahol kifejtik, hogy Barabás Zoltán, a jelenlegi önkormányzat egyik képviselőjeként mint közszereplő olyan magatartást és hozzászólásokat tett az oldalukon, amelyek joggal sértenek minden személyt, aki csapatuk tagja.

Kettő darab írásos fenyegetés mellett a sorozatos provokáció és félrevezetés a célja. Ezért ettől a perctől fogva tiltjuk oldalunkról! Mi ezt az oldalt nem azért hoztuk létre, hogy a jelenleg hatalmon levő rendszer egyik kiszolgálója a megfélelmlítésünk egyik eszközeként használja. Ezennel kijelentjük, hogy elég volt! Elég volt a hazugságok terjesztéséből, elég volt a megtévesztésből, elég volt a félelemkeltésből! Fontosabb és sürgősebb dolgaink vannak - van egy városunk, amely az elmúlt 30 évben nem kapta meg a kellő figyelmet, vannak utcáink - járhatatlanok, vannak fiataljaink messze 1000 kilométerekre, vannak épületeink az összeomlás szélén - nagyon sokáig sorolhatnánk még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here