Vége a Jobbiknak! Erdélyben egyetlen alapszervezete sem maradt a baloldallal kokettáló pártnak. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. február 25., kedd

Vége a Jobbiknak! Erdélyben egyetlen alapszervezete sem maradt a baloldallal kokettáló pártnak.A valamikor még nemzeti radikális párt Erdélyben a második legkedveltebb Magyarországi párt volt. Székelyföldön is több alapszervezete volt, Marosvásárhelyen és Székelyudvarhelyen is. Jártak is eleget erre a Jobbikos politikusok és kaptak elég sok hideget és meleget is. Ma Lokody Levente a Jobbik volt elnökjelöltje kilépett a Jobbikból ezzel megszünt a Jobbik teljes Erdély területén.Kedves Bajtársak, Barátaim

Egy fontos és meghatározó döntésemről Foglak benneteket tájékoztatni !
A mai napon Kiléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomból! A szervezet Maros megyei alapszervezete is mától megszűnt létezni a bajtársak egyhangú határozatának köszönhetően. Szomorú az, hogy Erdélyben egyetlen egy alapszervezete sem maradt a Jobbiknak.
Mint Elnökjelölt egy jobb közép konzervatív síkon akartam a jobbik irányelveit tartani. Az új elnök Jakab Péter maga jelentette ki a párt elnökségének megalakulása és első frakció ülése után, hogy a továbbiakban nincs szükség nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai értékrendű témákra mert ezek megosztóak és akadályozhatják a baloldali szavazóbázisnak való megfelelést.
Ezt az új irányvonalat mely a Jobbikot egy jobboldaliságát felvállalni szégyellő párttá teszi tovább nem tudjuk felvállalni,
Döntésemet szabad akaratból a Konzervatív jobbközép irányvonal melletti kiállás okán lelkiismeretemre hallgatva hoztam meg!

Továbbra is a Fideszes pártállam lebontásáért fogok küzdeni azokkal a hazájáért felelősséget érző ellenzéki erőkkel akik hajlandóak ebben együttműködni.Egy valós politikai és közéleti rendszerváltás érdekében.
Egy valós 21-ik századi Konzervatív jobboldali politikát fogok képviselni melynek ha kell készen állok az alapjait újra letenni.

Tisztelettel Lokody Levente

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here