A magyar balliberális szivárványkoalíció rosszabb vagy a koronavírus? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 23., hétfő

A magyar balliberális szivárványkoalíció rosszabb vagy a koronavírus?


Most őszintén Magyarok, miért kell a hóhérjaitok véleményét meghallgatni, akik titeket tesznek veszélyes helyzetbe az Orbán Viktor iránti gyűlöletük miatt? Az ellenzék nélkül is a vészhelyzet meghosszabítását meg kell szavani. A magyar emberek életével a szivárványkolíció ne játszadozzon!

A csőcselék! - A kép csak illusztráció

,,Ne szavazzák meg veszélyhelyzet meghosszabítását!,, A magyar balliberális szivárványkoalícióhoz tartozó Momentum elnöke Fekete-Győr András úgy látszik a koronavírusnak drukkol, ugyanis a következőket jelentette ki:

Az Orbán-kormány NEM fenyegetheti börtönnel a közvéleményt tájékoztató újságírókat. Ezért tisztelettel arra kérjük a kormányzó pártokat, hogy vegyék ki a javaslatból a rémhírterjesztésről szóló, valójában a szabad média ellen irányuló Btk-módosítót. Ebben a formájában ez egy diktátor-törvény, amit NEM szabad megszavazni!

Agybaj nagy baj...mondanánk, de a szivárványnak több színe is van és Olaszországból megszólalt a ,,globális felmelegedésben,, szenvedő DK-s aktivista Homonnay Gergely, aki , vasárnapi Facebook-posztjában például arra szólítja fel az operatív törzset és a fideszes embereket, hogy vonuljanak önkéntes karanténba.

Az operatív törzs Müller Cecíliával meg az összes fideszessel menjen már haza önkéntes karanténba, és adják át a melót olyanoknak, akik értenek a járvány kezeléséhez.

Ez még nem elég? Na ott vannak a komcsik is. Dr.Tóth Bertalan a megszünés utján lévő MSZP elnök büszként hírdeti közösségi oldalán azt, hogy ő bizony a koronavírusnak drukkol és támogatják, hogy a vírus a magyar embereket tovább őlje.

Az MSZP nem lesz partner abban, hogy segítséget nyújtson egy olyan törvény elfogadásához, amely határozatlan időre kiszolgáltatná Magyarországot, a magyar embereket Orbán Viktor szeszélyeinek.
.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here