Baj van! Betíltják az 1000 főnél nagyobb megmozdulásokat Romániában. Veszélyben a Székely Szabadság Napja? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 8., vasárnap

Baj van! Betíltják az 1000 főnél nagyobb megmozdulásokat Romániában. Veszélyben a Székely Szabadság Napja?


Betiltanak Romániában minden olyan eseményt, rendezvényt, tevékenységet, amelyen 1000-nél több résztvevőre számítanak - jelentette be vasárnap délelőtt Raed Arafat, a belügyminisztérium sürgősségi esetekkel foglalkozó részlegének államtitkára.  Raed Arafet elmondása szerint az új intézkedések megelőző jellegűek, hogy megakadályozzák a vírus terjedését


A koronavírus hisztéria miatt a Székely Szabadság Napja is ezzel a bejelentéssel sajnos veszélybe kerül, amelyet Március 10-én Marosvásárhelyen szerveznek évente. A Székely Nemzeti Tanács a a hírre még nem reagált. A cikkünk az SZNT ragálása után további információkkal kiegészül.

2 megjegyzés:

  1. A tegnap a hokimeccsen is üres lelátók előtt folyt a küzdelem, de szerencsére nyertünk ! Még sok megmozdulás sorsa lesz megpecsételve, csak arra leszek kiváncsi, hogy a szegény elnyomott székely megyékbeli románok felvonulása be lesz-e tiltva Sepsiszentgyörgyön .

    VálaszTörlés
  2. Megjegyzem, hogy ha egy román i'rt volna minket gyalázó szöveget , akkor az ellenőrző szerver szintén kilépett volna e a kapcsolatból ?

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here