DRÁBIK JÁNOS: ,,ORBÁN KÁDÁRI BABÉROKRA TÖR,, - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 21., szombat

DRÁBIK JÁNOS: ,,ORBÁN KÁDÁRI BABÉROKRA TÖR,,

Ezzel a négy szóval fogja magyarázni az ellenzék, hogy a veszélyhelyzet meghosszabbításához szükséges parlamenti négyötödös igennel való szavazásban negatívan vesz majd részt, azt megtagadja, és nemmel fog szavazni a veszélyhelyzet meghosszabbítására. Fel fogják hívni a nép figyelmét, hogy HÁLÁSAK lehetnek az ellenzéknek, mert így az ellenzék megóvta a szegény becsapott nemzetet a rút, propagandisztikus orbáni diktatúra totalitáriussá válásától. Ezzel sikerülni fog majd az ellenzéknek Orbánt besárazni és a népet újra áthülyíteni, ahogy azt az országos önkormányzati választás előtt sikeresen tették.

Amilyen penge agyúak a balliberális szavazók ezt mélytorkosan még be is veszik és még tényleg hálásak is lesznek a "megmentőiknek". Amilyen penge képességű a jobboldali média (és a kormányzati megmondó emberek), az pedig szokás szerint lesz olyan gyenge túlúriember és lúzer, hogy nem előzi meg időben ezt a folyamatot egy preventív leleplezéssel. És/vagy ha megtörténik majd ez az átverés, akkor sem reagál jó időben és jól leleplezően, hogy ez volt a hátsó szándék.
Hogy ez egy hamis zászlós hadművelet volt az ellenzék részéről, hogy a 2022-es kormánybuktatási szándékukhoz ezzel a fontos lépéssel is előkészítsék a társadalmat és ott szabotálják a nemzeti kormány működését, ahol csak bírják. Igaz, ezzel az egész nemzetet is szabotálják, de az orbángyűlölő tömegeknek tudjuk, hogy mi a fontosabb, ne legyünk, naívak. Az önkormányzati választások megmutatták.
Hamis zászlós hadműveletekre készen állani, leleplezni jó előre és nagyüzemileg!

Forrás: Drábik János facebook oldala


1 megjegyzés:

  1. Idézőjelbe kellett volna tenni a bölcs, de igen csak elszomorító cikk címét, - mert ez így valóban félreérthető. Sokan vannak, akik csak címeket olvasnak, és azok alapján hiszik magát bölcsnek, tájékozottnak...
    Köszönjük a cikket!

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here