Egy kamionos üzenete a magyar honfitársaihoz! Osszuk meg minél többen! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 22., vasárnap

Egy kamionos üzenete a magyar honfitársaihoz! Osszuk meg minél többen!A legnagyobb közösségi oldalon figyeltünk fel egy magyar kamionos üzenetére, amit muszáj megosztanunk önökkel. Ezek az emberek ebben a nehéz időben az életüket kockáztatják értünk, hogy legyen az asztalunkon étel. Elismerést és megbecsülést érdemelnek, ahogyan az egézségügyi dolgozók és az állami alkalmazottak is, akik értünk vannak. Minden magyar nevében határtalanul és a Székely Szó szerkesztősége nevében is köszönjük a munkátokat!SEGÍTSÉGET KÉRÜNK!!!!!!!!!

Mi kamionsofőrök, belepusztulunk a napokig tartó araszolásba. Egyre többen gondolják úgy közülünk, hogy nem folytatják a munkát, mert tarthatatlan a helyzet! Életben tartjuk a gazdaságot, ellátjuk a boltokat, raktárakat! Mi hozunk mindent. Maszkot, fertőtlenítőt, ételt, italt, alapanyagot.

Segítséget kérünk!!!!!!!!!! Egyszerűsítsék a határátkelést, legyen több ember, de főleg gyors ügyintézés, vámkezelés! Szervezzék meg a szomszédos országokkal a gyors szállítmányozás megoldását!A balkáni konvojrendszer szintén katasztrofális állapotokat teremt!

A 24.órában vagyunk! Képtelenség, hogy ez így tartható legyen! Tényleg azt akarjuk, hogy minden összeomoljon??????? Itt és ide írom le, hogy mi segítséget kértünk, de nem kaptunk! Ha kiürülnek a boltok, raktárak,n nem a mi felelősségünk lesz! Ez így nem fog menni!Aki segíteni szeretne, egy megosztással megteheti! Megköszönjük!!🙏❤


A kép csak illusztráció

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here