Érik a változás Székelykeresztúron és a hozzá tartozó Fiatfalván és Betfalván! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 7., szombat

Érik a változás Székelykeresztúron és a hozzá tartozó Fiatfalván és Betfalván!


Az Erdélyi Magyar Szövetség és a Változás Székelykeresztúr támogatásával Székelykeresztúr város polgármesterének induló Koncz Hunor-János és csapata Betfalván az Iskola és Zsák utcáknál tarott utcafórumot, ahol a falu lakói beszámolhattak a polgármesterjelöltnek a problémáikról. 

Kép forrása:Koncz Hunor-János a Székelykeresztúri Összefogás Polgármester jelöltje

Koncz Hunor-János az Erdélyi Magyar Szövetség és a Változás Székelykeresztúr csapata lelkesen dolgozik egy szebb és jobb Székelykeresztúri életért. Székely zászókat, magyar zászlókat osztottak szét és a Székely Nemzeti Tanács, Európai Polgári Kezdeményezését, a Nemzeti Régiókért kezdeményezést is támogatják, ugyanis a város központjában gyűjtik az aláírásokat. 

Tegnap egy újabb sikeres utcafórumon vettünk részt, amelyet Betfalván az ott élő emberek meghívására és velük közösen szerveztünk.
Ismét bebizonyosodot, hogy itt is van bőven mivel dolgozni és az, hogy sok esetben a problémák legfőbb oka, nem más mint az odafigyelés hiánya az illetékesek részéről.
Köszönöm az ott élő embereknek, hogy fogadtak és bátran kiállva elmondtak milyen nehézségekkel néznek szembe nap mint nap.
Vissza fogunk térni!
Tisztelettel,
Koncz Hunor-János
Adjunk esélyt városunknak! Esélyt a betfalvi embereknek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here