Konstruktív magyar ellenzék? A Mi Hazánk Mozgalom megszavazta a házszabálytól eltérést és a koronavírus-törvényt is. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 24., kedd

Konstruktív magyar ellenzék? A Mi Hazánk Mozgalom megszavazta a házszabálytól eltérést és a koronavírus-törvényt is.


Konstruktív magyar ellenzék? A Mi Hazánk Mozgalom megszavazta a vészhelyzet meghosszabítását tehát a párt országgyűlési képviselői támogatták a házszabálytól eltérést és a koronavírus-törvényt is. A párt közleménye szerint azért szavazták meg a koronavírus-törvényt ugyanis:

Mi Hazánk szerint az emberélet semmilyen körülmények között nem bocsátható áruba és a magyar emberek egészsége nem lehet politikai csatározás eszköze.!
Duró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője

A mai nap írtunk a balliberális ellenzékről is, amely ezt az eszmeiséget, amelyet a szintén ellenzéki Mi Hazánk Mozgalom tesz elítélik és a kormány iránti gyűlöletük felülírja a magyar emberek egézségének megőrzését is és a koronavírust is politikai csatározásra használják fel. 

Jobboldali és kormánypárti emberek százai írtak a Mi Hazánk Mozgalom oldalára és köszönték meg azt, hogy léteznek és van Magyarországon egy valódi és nemzeti érzelmű konstruktív ellenzék is. A baloldal + a Jobbik mára már sajnos nem ellenzék lett hanem a magyar nemzet ellenségei. 
Köszönjük a Mi Hazánk Mozgalom képviselőinek, Isten álldja őket a nemzet házában tett munkájuk további folytatásában! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here