Koronavírus, avagy a hülyeség ha fájna Romániában! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 10., kedd

Koronavírus, avagy a hülyeség ha fájna Romániában!Számtalan esetben találkoztam olyan emberekkel, akik már rettegnek itt Székelyföldön  is a koronavírustól. Ma a munkatársakkal beszélgettem erről, és mondom hogy erről kell írjak egy cikket, ugyanis én eltúlzott dolognak, sőt szépen kifejezve magam, hülyeségnek tartom azokat az intézkedéseket amiket az ,,okosak,, hoztak a Dîmbovița partján.


1000 emberre korlátozni a nyílvános események számát. Ezt értem. Mi van ha a 999-ember között van vírusos fertőzött vagy mi van, ha 1001 ember volna, őt miért diszkriminálnák, nem engedélyeznék a részvételét egy eseményről? A Ceau rendszer oktatásügye köszön vissza most a XXI.századba, az ilyen irreális baromságokban, amit a politikusaink hoznak meg.

A másik dolog. Na ezen már nem tudom, hogy gondolkodtak-e, de szintén a mi okos politikusaink kitalálták, hogy nem engedik be az olaszországból érkező repülőgépekkel érkező utasokat. Na ez már döfi...és ha az olasz utas átmegy németországba és onnan jön egy német géppel Romániába akkor mi a helyzet?

De nem csak a román politikusok hülyék, hanem az EU -s országok vezetői is, ugyanis mindegyik akkor vakarózik amikor már a saját országában vírusos beteg van. Kínában amikor ez a ,,vírus,, nevezzük a nevén a dolgot, kémcsőben létrehozott vegyifegyver kiszabadult azonnal meg kellett volna tíltani a Kínai termékek, emberek beutazását az EU területére és Kína felelősége is az, hogy az országuk határait miért nem zárták le.

Ne legyen igazam, szeretném azt mondani, hogy ez csak összeesküvéselmélet, de nem hiszem ennyire buta emberek ezek akik a világot vezetik. Ebben benne van a gyógyszeripar és fegyveripar keze is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here