Kovászna megye prefektusának jobban fáj a magyar zászló, mint a koronavírus! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 18., szerda

Kovászna megye prefektusának jobban fáj a magyar zászló, mint a koronavírus!Kovászna megye prefektusának jobban fáj a magyar zászló, mint a koronavírus! Sepsiszentgyörgyön Március 15-én az önkormányzat magyar nemzeti kokárdákat és zászlókat helyezett ki a település villanyoszlopaira.  A prefektusnak szúrta a szemét a magyar zászló és arra a román törvényre hivatkozva támadta ki Antal Árpád polgármestert, hogy minden kihelyezett magyar zászló mellé kötelezően ki kell tenni az ország nemzeti zászlóját.


Sepsiszentgyörgyön a prefektusok évente minden magyar ünnepen piszkálják a magyarságot, piszkálják a város magyar polgármesterét. Egyszerüen összeférhetetlenséget tanusítanak a több mint 70% ban székely település vezetőivel. Idén 10 000 lejes bírságot, tehát több mint 800 000 ft- nak megfelelő összeggel büntették a polgármestert. Antal Árpád kijelentette, hogy fellebbezni fog a büntetés ellen.

1 megjegyzés:

  1. Amíg a pénzúgyön dolgozott elég jó vélemény volt a jelenlegi prefektusrol , de úgy néz ki hogy megfutott neki sajnos,, nem tudom ha vissza kerűlne akkor ugyanígy gondolkodna-e....ébredjen fel prefektus úr !!! Nem """ Intorszuránn"" vagyunk !!!!

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here