Magyarország Kormánya az EU legjobb intézkedéseit teszi a koronavírus megfékezésére. VIDEÓ! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 14., szombat

Magyarország Kormánya az EU legjobb intézkedéseit teszi a koronavírus megfékezésére. VIDEÓ!Magyarország Kormánya az EU legjobb intézkedéseit teszi a koronavírus megfékezésére.  Járványügyi konténerkorház épül és modern korházi berendezések kerülnek Magyarországra hamarosan. A magyar nemzet miniszterelnöke, Orbán Viktor, a közösségi oldalán élőben jelentkezett be, amit több mint 3.000.000 ember követett és tekintett meg.


Orbán Viktor miniszterelnök a beszédében nyugalomra inti a fiatalabb magyarokat, ugyanis a koronavírus nem annyira veszélyes a fiatokra mint az idősebbekre. Az idősebb emberek, nehezebben gyógyúlnak ki a fertőzésből. A miniszterelnök beszédében elhangzott, hogy 10 akciócsoportot hozott állított fel,  oktatási, járványügyi, a létfontosságú vállalatok biztonságáért felelős akciócsoportot. Stb.

Megtíltják az Izraelből érkezők fogadását kivéve a magyar állampolgárokat, akik kötelezően 2 hét vesztegzárat kell bevállaljanak. Ezek a rendeletek nem néhány hetet hanem akár néhány hónapot is tarthatnak.


2 megjegyzés:

  1. Kedves Magyarok és Székelyek! Kedves Orbán Viktor Miniszterelnök úr.Kedves Romániai Miniszterelnök úr.Kedves Dániai Miniszter elnőkaszony!Kedves Minden egyes ország Miniszterelnök úrak és kedves Világvezetők,kedves politikusók,rendőrök s katonák és üzletemberek s kedves emberek! Sokat törtem a fejemet elég rég otta s gondolkoztam nagyon sok mindenen! Tudom,hogy hogyan állithatjúk meg a klimaváltozást gyorsan hatékonyan s egyszerűen!!! Csak nagyon jól össze kell dolgozunk mindenkivel! :) Tudom azt is,hogy hogyan Tud Minden egyes ország a bevételét akár megduplázni s kevesebb kiadássa legyen az államoknak s mindemelett az Embereknek jó fizetésük legyen s mindenki jó legyen s jól érezék magukat a börükben! Tudom azt is,hogy hogyan lehetne segiteni szegény országokat s az éhezökön a koldusokig,hogy mindenkinek jól legyen!!! :) Nagyon sok jó ötletem van!!! :) Anélkül is,hogy bárkinek baja legyen vagy háboruznánk egymással! A börtönöket is tudom,hogyan lehetne megszüntetni és a Rendőrségnek is drasztikusan lecsőnkenteni a munkájúkot,hogy ne legyenek veszélynek kirakva! Tudom azt is,hogy lehesen megoldani,hogy mindenhol egyenlőség legyen! A háborúkat is le lehet állitani teljesen!!! Anélkűl hogy emberek haljanak meg ártatlanúl és sok vér omoljón stb! Nem kéne elmeneküljenek az emberek az otthonukból! Azzal nincs baj,hogy járhatunk s útazhatunk országok közöt,az nagyon jó dolog! :) Mindenre Tudom A Megolgást Észerüen s Szakszerűen s Erőszakmentesen!!! Rajtam nem mulik semi. Hajlandó vagyok mindenkinek segiteni,hogy mindenki jól járjón!!! :) Minden problémára tudom a megoldást!!! Köszönöm,hogy meghalgatak s remélem mihamarabb halunk egymásról,hogy segithesem mindenkinek a munkáját s az elöre haladását!!! Hajrá Mindenkinek!!! Isten segedelmével!!! :)

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here