,,Mi sem megyünk Bukarestbe Ria Ria Hungáriát kiabálni December 1-én,, -Székely Leszek 2021 Mozgalom - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 7., szombat

,,Mi sem megyünk Bukarestbe Ria Ria Hungáriát kiabálni December 1-én,, -Székely Leszek 2021 Mozgalom

Tíltakozik a Székely Leszek 2021 Mozgalom a Március 14-én Sepsiszentgyörgyre érkező Calea Neamului -Nemzet útja román szélsőséges szervezet menetelése ellen, amely véleményünk szerint provokatív és magyarellenes hangulatkeltés a Március 15-i ünnepünk előtt. Véleményünk szerint ez megzavarja a többségi székelyek lakta város rendezvényének az előkészületeit és provokatív és elfogadhatatlan, hogy a magyar anyanyelvhasználat ellen tiltakozzon egy több mint 70%-ban magyar anyanyelvű városban egy idegen megyékből buszokkal ideszállított román szélsőséges csapat. 

A Székely Leszek 2021 Mozgalom ezért Sepsiszentgyörgy Polgármesteréhez, Antal Árpádhoz fordult, hogy ne engedélyezze a provokatív felvonulást az önkormányzat. A kérésünket iktatta az önkormányzat és reméljük, hogy pozitívan bírálják el a kérésünket, ugyanis a Március 15-re készülve nem szeretnénk magyarellenes hangulatot tapasztalni. Mi sem megyünk Bukarestbe December 1-én ,,Ria Ria Hungáriát,, kiabálni. 

Székely Leszek 2021 Mozgalom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here